Gå til innhold

Bluecharger

Members
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Bluecharger

  1. Mangel på expertise og engasjement er det hvertfall ikke på FFS
  2. Jeg vet hvorfor scouseran er så aktive på våres tråd her. Vet ikke dere hva vi har til felles med både liverpool og swansea denne sesongen?`? ALLE HAR VUNNET EN KAMP ANFIELD!!!
  3. Bluecharger

    Nymphe rigg

    Her er jeg totalt nybegynner. Kan noen gi meg tips på hvordan man bygger opp en nymphe rigg? Ser for meg at jeg skal bruke 2-3 eller max 4 fluer samtidig. Hvor stor avstand på fluene og hvordan dere knyter "opphengern" til fortommen?
  4. Flott fangst. Men dristig og legge ut ett slikt bilde på ett forum som dette Mye veide planken?
  5. Tom! Syns jeg husker for en tid tilbake at noen diskuterte dette med vekt av sneller på enhånds. Enkelte mente at dem ikke merket noen forskjell på kastingen om dem hadde en liten lett snelle kontra en større og tyngere snelle. Dette mener jeg er tøv, og den beste måte og demonstrere dette på er nettop den metoden du beskriver lengere opp. Trur mange får seg ett sjokk når de gjør dette med og fjerne snella fra stangen. Evt gå 100-150 opp/ned i vekt på snella. (har veeeeldig mye og si på balansen på stangen)
  6. Er det første utgaven av yellowline du har? Eller er det den siste "fake" utgaven? Hva er forskjellen? Nei di lagde vel ikke akkurat samme stanga nå sist. Pluss ett usedvanlig stygt sort snelle feste for og pifffe opp en gammel stang
  7. Er det første utgaven av yellowline du har? Eller er det den siste "fake" utgaven?
  8. Bluecharger

    Loop 2013

    Hva skjer hos Loop frem mot neste sesong? Kommer det noe nytt? Det Norske teamet vokser og vokser og de fleste av dem skriver nesten daglig inne på dette foraet. Så noen bør ha info om hva som skjer. Mange savner sikkert: - Enda en ny stang serie som er billigere enn Cross S1 (Opti serien bør være borte nu?) - Ny snelle serie kanskje? (Har Loop folk som jobber med og utvikle nye serier eller dagens utvalg nokk) - Bekledning har ikke Loop prioritert de siste årende. - Nye snører for litt tyngere enhånds? Her har jo det Norske Loop teamet mere enn nokk fiskere som både fisker laks med enhånds og sjø-ørret. Loop har ikke pr dags dato ett WF interm snøre eller ett sinktip snøre til enhånds. Så fyr løs!!! Både dere som vet hva som skjer og også hva det private folket kunne ønske seg.
  9. Kunne ikke vært mere enig. Husker da jeg så den første ULA snella. "WOOW" var det første jeg sa, men etter altfor mange år på med samme design på snellene fra lamson (vanquish er ett unntak) blir man mettet etterhvert.
  10. Du har ihvertfall tilbudet om du skulle ombestemme deg Jeg har den med vanlig rund kork. Stanga oppleves ikke stiv eller altfor rask. Jobber godt ned i holken og rett og slett en fantastisk FISKEstang. Har brukt stanga til lett laksefiske med alt fra flyt liner til flyt/synk 3 klumper og den svelger det meste med glans. Når det gjelder vanlige wf snører så er Evotec 100 og 140 en drøm på denne stanga.
  11. Ja på bildet ser den absolutt ikke ille ut. Eneste som ikke ser så bra ut den "stjerne" formede rammen på baksiden. Di tynne eikene kan jo ikke være solide
  12. Jeg har ikke sett denne tidligere så regner med at denne er ny. Noen som har sedt denne live? http://waterworks-lamson.com/products/speedster/ http://waterworks-lamson.com/products/arx/ for dokker som dunker 2hånds og skagit
  13. Nei ikke som har fått med meg hvertfall. Thats IT!!!
  14. Gå til side 3 her på tråden så ser du når eikre føler at nok er nok.
  15. Gratulerer. Men HUSK!! Legg bilder ut bildeserier under byggingen
  16. Kommer helt ann på om du skal fiske mest i sjøen eller etter laks. Fisker du mest i sjøen og noen få turer etter smålaks ville jeg valgt den feilmerkede stanga som er den gamle toppmodellen i LTS X serien. Men fisker du mest etter laks ville jeg ha klasset opp til #7 eller #8. Jeg har selv en 10`#8 LTS X1 som jeg aldri kommer til og kvitte meg med.
  17. Når vi først er ute og annbefaler "billige" stenger til trådstarter som er gode stenger så skal jeg også slenge meg med på den. Hva med Loop Evotec 696 stanga? Dette er en ubeskrivelig god fiskestang. Til trådstarter: Jeg kan sende deg min egen stang så du kan prøvekaste før du bestemmer deg for noe.
  18. Men 450 norske fjelldollar for en BITTELITEN flueboks? ???
  19. Her har du en god Sjø og lett lakse stang. Skal vanskelig gjøres og finne noe bedre til denne prisen http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=38130238
  20. Føyer mæ til den Sigve. Lurer også på hvordan den er. Hva er de største forskjellene mello one serien og circa?
  21. Da jeg får mangen år tilbake sleit veldig med bakslengen når jeg sku holde mye line i luften. Så trente jeg i fiskesituasjoner hvor sto utvadet med vann til midjen +. Dette gjordet jeg fordi at da må man konsentrere seg hvirkelig i bakslengen slik at flua ikke datt i vannet. Samtidig så festet jeg også en stropp rundt håndleddet og rundt stang butten for og låse av "slarkete håndledd". Gud hjelpe meg for en forskjell det ble utover noen timer med trening.
  22. Vet ikke om denne er lagt ut tidligere men det finnes en bok på norsk tilgengelig ibookstore. Boken heter: Dager og netter med fluefiske. Boken inneholder korte video snutter og endel bilder også. Så denne annbefaler jeg alle og laste ned, mange kjente plasser som han skriver om artig underholdning nå som sesongen går mot slutten
  23. Da er kvalliken for men avsluttet og finalen for damene avslutten i sjø-ørret lengde. Litt pussig at det "bare" er en normann i finalen for herrene. Men gratulere Anita Strand med VM tittel. Resultater finnes her: http://www.wcflycasting.com/upload/Results%20-%20Seatrout%20Distance.pdf
  24. Til oss som ikke kjenner hele din bransje historie. Hvorfor er du skyldig i det?
  25. Om du har muligheten til og prøve så annbefaler jeg zpey silence sitt snøre. Funker utmerket til din stang.
×
×
  • Opprett ny...