Gå til innhold

fishe

Members
  • Innlegg

    259
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. fishe

    Lanoungen 2011

    Nok en god grunn til å stemme
  2. fishe

    Lanoungen 2011

    Fruen takker
  3. fishe

    Lanoungen 2011

    Dette må jo være så off topic som det kan få blitt. Det jeg lurer på er om noen vil hjelpe til ogstemme fram mitt kjære barn i Lanoungenkonkuransen. Klikk på linken og klikk på hjertet under bildet http://www.lano.no/bidrag/andrine-hedmark . (Gjør dette fordi fruen påstår at de derre mammaforumene er så mye bedre enn de tulleforumene jeg sitter på)
  4. Walton Alexandra Fly. Sett fra G-sport med stang, snelle og line for 999,-. Helt grei og begynne med egentlig.
  5. Husker de hadde en sånn disk med glass forran hvor de hadde bittelitt fluebindeutstyr. Husker når jeg var 12 - 13 år så fikk jeg bare beskjed om å rote nedi der og se om jeg fant noe interessant og det var da litt forskjellig der førhusker jeg. Det jobbet en som het Stian der som hadde god peiling på sportsfiske. vet ikke om han er der lenger. Jeg husker det var ofte sånn på fiskeutstyr der at allt de ikke hadde det skaffet dem.
  6. Veldig forskjellig på disse kjedebutikkene virker det som. Jeg vet at skar G-sport i Moelven hadde litt fluebindeutstyr for 10 - 15 år siden. Noen som vet hvordan det er der nå for tiden?
  7. Hehe Husker bare at det var brukbart der den tiden jeg bodde der for 6 -7 år siden. Men da spørs det om turen går til den i Hamar sentrum.
  8. Hei. Jeg har et gavekort på G-sport jeg skulle ha fått brukt opp. Skal en tur til Moelv i helga så jeg lurte på hvilken G-sport forretning jeg passerer på vei ned fra østerdalen eller i mjøsbyene som er best på fluebinding. Jeg husker at Hagen Sport på Elverum var bra den tiden jeg bodde der. Er det fortsatt like bra eller finnes det noen som har større og bedre utvalg der nede?
  9. Hehe mulig det. ar meg en tur opp igjenn til sommeren jeg. Fin natur
  10. Jeg var på en to dagers teltur ved gruvtjønnan i sommer. Dette var første gang jeg var her jeg fisket i løpet av turen i gruvtjønnan, brattfalltjønnan og godtjønnan. Jeg fikk fisk i alle vannene, men ikke no storfisk. turens største var vel ca 400g. Kjempefint område, men veldig steinete og ulendt terreng og bevege seg i. Ihvertfall der jeg var. I dette området er det jo masser av fine vann, så det finnes nok sikkert vann som huser større fisk enn de vannene jeg var i. Slenger med et bilde med utsikt over området jeg hadde teltet mitt i. Nok vann og velge i :-) Veldig spennende siden det var første gangen jeg var her og ikke viste hva som ventet meg.
  11. Hvilke folk er det som fisker der oppe egentlig? kakker og tjuvfisker som bare det....nye regler er vel og bra, men da må folk respektere de nye reglene, og fiskeoppsynet ikke ta sommerferie selger de for mange kort da eller fisker folk uten fiskekort? Kan ikke skjønne att det skal være for hardt press sånn i teorien om det er kortbegrensninger? synd om det skulle virke i negativ retning der oppe :-\ Virker ikke akkurat som om det har vært noe stor trafikk der oppe i år, men hvis det ender med at det er 10 fiskere der oppe hver dag i hele juni og juli så blir det nok mye mere press enn det noen gang har vært.
  12. Har vært veldig dårlige forhold for tørrfluefiske i elv her oppe så langt. Fisken i elvene står bare og "sturer" har det tilogmed på film. Men nå må det snart løsne da vel. Hadde det ikke vært for det helvetes regnværet som kom på lørdag hadde det nok funka nå Men til helga; da løsner det
  13. Hvorfor ikke bare gå for et Exped telt som tarpen passer perfekt til? Jeg har selv ett Exped Orion Extreme (http://www.exped.com/exped/web/exped_homepage_na.nsf) og er kjempefornøyd. God takhøyde, står av seg selv uten plugger, Tøtrkehylle for klær i taket, to romslige fortelt og mange andre fine smådetaljer. Jeg har ikke noe problem med å anbefale dette. God plass til en mann og ikke så værst til to heller hvis man stuer oppakninga i forteltet. Vurderer selv og kjøpe tarpen til mitt.
  14. Prosjektet ditt ser ihvertfall veldig spennende ut. Ser fram til å bruke det.
×
×
  • Opprett ny...