Gå til innhold

vegardh

Members
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av vegardh

  1. I skumringen, svart streamer, og fikk også masse på en stor svart flytende bomber-variant.
  2. Bare et tips, dette er veldig moro akkurat nå, i langgrunne områder i Orkdalsfjorden f.eks. De tar i overflata så det spruter...
  3. vegardh

    Forra-rapport

    http://vegardh.tumblr.com/post/125948273014/the-black-heart-of-tr%C3%B8ndelag Flere trønderske turrapporter på samme blogg, http://vegardh.tumblr.com/
  4. http://m.channel3000.com/photos-mayflies-hatch-along-mississippi/27069468
  5. Dårlig tur med fine døgnfluer:) http://vegardh.tumblr.com/post/88664867639/a-bleak-trip
  6. Liten smølarapport fra meg: http://vegardh.tumblr.com/post/87711443249/my-annual-trip-to-sm-la
  7. Det er synd disse skapningene ikke står høyere på ørretmenyen i Nidelva, for da hadde det vært artigere for oss utålmodige. Det er en del av de.
  8. vegardh

    Forra.

    https://www.inatur.no/fiske/50e9bf2fe4b0c3bc1ad7d599/fiske-i-levanger-med-felleskortet
  9. vegardh

    Nea

    Jeg var der i dag en tur. 13 grader i vannet, fin vannstand, svært få, sporadiske vak. Ingen fangst. Etter totalt tre turer til Nea misliker jeg sterkt den forvokste karpedammen i en kornåker, omkranset av skyttistein. Men lykke til. :-) (Uttaler meg her om de nedre delene, eneste strekkene jeg har vært.)
  10. Takk herfra også Ola, mye i strøket på besøk.
  11. Fjæremsfossen er på TOFA sitt kort ja, jeg spurte dem i går. Det skyldtes bare at kartdingsen på inatur ikke støtter flere adskilte områder, det kommer mer presis info på akkurat det der. Det er i praksis dobbel pris da, for de som liker å sulle rundt på ulike steder, men på kjøpet mulighet for å prøve vannene i Klæbu.
  12. Dumt. Ser ikke ut som grunneierlaget selger sesongkort.
  13. Ang. fredning: På en skala fra 1 til 10, hvor 1 er å kjøre på gult og 10 er folkemord, hvor ille er det å ta seg en søndagstur etter SØ, med mothaksløse fluer og slippe ut eventuell fangst, under fredningen? :-)
  14. Ser ut som det blir samme fredning i år som i fjor ja: http://www.dirnat.no/content/500046905/Horing-om-regulering-av-fiske-etter-anadrome-laksefisk-fra-2013 http://www.levangeravisa.no/nyheter/article7170089.ece
  15. Gjenoppliver en gammel tråd. Er det noen som får noe sjøørret? Etter to turer på Byneset og to i Hommelvik i det siste, er status 1 på 100g...
  16. Øyvind: jeg syns hølen under Fjæremsfossen er en fin begynnerplass. Alltid ganske mye vak, om en mye småfisk. Det er fine steder å kaste rundt hele. Det er også ofte mye insekter der, all slags typer. I juli i år var jeg der på dagtid en gang under en virkelig fin døgnflueklekking, og det kokte av vak, men de beit ikke på samme hva jeg prøvde. Interessant leksjon i kresen fisk.
  17. Jeg var nederst i Nea hele dagen i går: veldig lite vann i elva, elendig fiske, svært få vak. Vi var 2 og vi fikk totalt 1 ørret. Det var på streamer, mens det blåste tidlig på dagen. Lignende elendighet om kvelden for 3 dager siden.
  18. Enormt mye vann i Løkaunet i går kveld. Kjentes iskaldt ut, ingen vak å se.
×
×
  • Opprett ny...