Gå til innhold

Thomas Lunde

Members
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good
  1. Hvis du klikker nederst på siden der det står Om Isbjørn AS, så dukker bl.a. denne teksten opp :"I tillegg til våre serieproduserte soveposer er en stor del av vår produksjon sydd etter kundenes egne mål."
  2. http://isbjorn.no Her kan du få bestilt sovepose på mål, prisen er ikke så avskrekkende heller. /Thomas
  3. Noe sånt? http://www.rapalaworld.com/products/ez-stow-braided-line-scissor
  4. Ha en riktig god jul alle sammen! /Thomas
  5. Takker og bukker for ei flott flue+ mange gode tips Robban!!!
  6. "Stadig færre sportsfiskere-hva gjør NJFF?" 2014/2015 - Er sportsfiskets år står det på nettsiden til NJFF:http://www.njff.no/fiske/Sider/Sportsfiskets-%C3%A5r.aspx Så er det vel opp til hver enkelt og bedømme om dette tiltaket er "innen for", -eller ikke.... Personlig har jeg ikke merket stort til denne satsingen, og jeg er medlem...
  7. Nå snakker vi...!! Vet du hva herligheten koster Robban??
  8. Noe sånt kanskje....?:http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Fiske/Fluebinding/Bindeverktoey/Guideline-Parachute-Tool
  9. Fint, takk!! Da sparer jeg meg for mye klin
  10. Hva med Epoxy? Har ikke prøvd dette selv, men var bare en tanke som slo meg... Tenkte da på noe sånt som denne: http://www.casco.no/index.php?contentID=130&productID=937&productcatID=129 Kan vel brukes på samme måte som Andre beskriver her. Virker vel også fortyngende vil jeg tro, samt at den kan farges dersom ønskelig. Noen som har prøvd?
  11. http://fishspot.no/?destination=gudbrandsdalslagen-selsvollene
  12. Rio Preception #4 føltes litt for lett på min G loomis streamdance HLS 8,6' #4. Må ut med hele klumpen for at det skal lade skikkelig. Når det er sagt synes jeg linen presenterer bra, og slår over godt. Til sammenligning synes jeg Loop Evotec 100 er en god line til mitt bruk.
  13. Blir man ikke buret inne for sånt...? Da blir det i tilfellet stille her....
  14. Hvis teltet skal bæres litt, og ikke bare bukes like ved bilen så kan denne artikkelen være vert å lese:http://artikkel.ut.no/ut/de-beste-familieteltene-1.11783392 Bergans Wiglo LT4 er jo en fin mellomting mellom lavvo og telt, å med en akseptabel vekt for å bære et stykke.
×
×
  • Opprett ny...