Gå til innhold

Jørn Ivar Tangen

Members
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Dette tror jeg har vært diskutert ett utall ganger på forumet. Fant i hvert fall denne som tar opp samme tema. http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=12352.0
  2. Fortell gjerne hvordan du opplever Prunotto Baroloen. Har denne i 2006-utgaven og det var ingen høydare. Rett og slett kjedelig. Det andre bilde, er det en Marchesi di Barolo? Skriv gjerne hvordan du opplevde denne også, når du får drukket den. Hvis du skal drikke de i nærfremtid da. Jørn
  3. Spørs jo veldig på ostetypene du skal ha da... men liker godt Amarone viner til blåskimmelost, parmesan og Cimbro type oster Ellers så er Côtes du Rhône viner min go-to for brie ol. ostevariasjoner feks en grei Châteauneuf-du-Pape Kanskje litt seint å komme med, men Barolo og parmesan skal jo være en klassiker
  4. Hei og takk for tilbakemeldingen. Jeg har stilt samme spørsmål på vinforum.no også, men erfaringsmessig tar det litt tid før det svares der. Da jeg skal i middagen i dag, rekker jeg ikke å skaffe noe annet, så da blir det noe fra kjelleren. Har, som du, også tenkt på en av Barberaene. Eller evt. Dolcettoen. Jørn
  5. Blitt invitert på middag hvor det serveres fasan (usikker på tilbehør), så da lurer jeg på hva man skal drikke til? Dette er hva jeg kan velge mellom: Col d'Orcia Brunello di Montalcino 2006 Torres Gran Coronas 2006 Clos des Brusquieres Chateauneuf-du-Pape 2006 Chateau Musar 2003 Rinaldi Dolcetto d'Alba 2010 Prunotto Barbera d'Alba 2010 Cappelano Barbera d'Alba Gabutti 2007 Malvira Barbera d'Alba San Michele 2006 Bartolo Mascarello Barbera d'Alba San Lorenzo 2006 Cavalotto Lange Nebbiolo 2009 Renato Ratti Barolo Marcenasco 2006 Montaribaldi Barolo Borxoni 2006 Ca'Bianca Barbera d'Asti Ante 2009 Prunotto Barolo 2006 Suoi Barolo 2007 Travaglini Gattinara 2006 Fontanafredda Barolo Serralunga d'Alba 2007 Pdb Barbaresco 2006 Pdb Barbarasco Riserva Asili 2005 Pdb Barbaresco Riserva Moccagatta 2005 Aureli Settimo Barolo 2006 Tips mottas med takk Jørn
  6. Kanskje noe slikt ville passet din smak: http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?sortfield=Default&sortdirection=Ascending&hitsoffset=0&page=1&searchview=Store&butik=1441&distrikt=Piemonte&combinedland=%5eItalien%24&varugrupp=R%c3%b6tt+vin&groupfiltersheader=Default&artikelId=615927&varuNr=99230&filters=varugrupp%2ccombinedland%2cdistrikt%2c&referringUrl=%2fSok-dryck%2f%3fsortfield%3dDefault%26sortdirection%3dAscending%26hitsoffset%3d0%26page%3d1%26searchview%3dStore%26butik%3d1441%26distrikt%3dPiemonte%26combinedland%3d%255eItalien%2524%26varugrupp%3dR%25c3%25b6tt%2bvin%26groupfiltersheader%3dDefault%26filters%3dvarugrupp%252ccombinedland%252cdistrikt%252c Koster kr 229 på polet og kr 189 på systemet. Ikke prøvd den selv, men de skryter av forrige årgang her: http://italienska-viner.blogspot.com/2012/02/langhe-nebbiolo-2007-la-spinetta.html
  7. Hvordan er denne i forhold til Guidewater, som vel også har fått ullfor i sokkene?
  8. Hei Morten, jeg er fortsatt med. Men kommer trolig ikke opp før tidlig på lørdagen. Jørn
  9. Noen som har noe å melde herfra?
  10. Andre, har du gjort deg noen erfaring med disse finnene? Jørn
  11. Har heldigvis kommet over Drømmehagen, nå er det Handy Manny som gjelder Ikke sikker på om dette gjelder, men jeg skal se Fluefiske til fjells og To fortapte menn - lite stykke Norge, bare de kommer i posten snart.
  12. hva slags snelle og snøre ville dere anbefalt til dette greiene her?
  13. Jeg ville sagt ja, da Portvin vist nok er vin som er iblandet Brandy eller druebrennvin for å avbryte gjæringsprosessen. Men det er vel kanskje trådstarter som egentlig bør svare på om dette faller innunder denne tråden? Vil samtidig få komme med to anbefalinger; En vin som jeg synes er meget god til indrefile av svin er Cascina Castlet (http://www.cascinacastlet.com/en-GB/barbera-asti.html) sin Barbera d'Asti (Vinmonopolets varenummer 45312, Vespa Barbera d'Asti, kr 129,90). Til and vender jeg som oftest tilbake til Renato Ratti sin Barbera d'Alba (Vinmonopolets varenummer 34349, Torriglione Barbera d'Alba, kr 146,90) Jeg har ikke tenkt å komme med noen smaksnotater (SN) av disse vinene, da jeg aldri har forstått hvordan man klarer å si at en vin har fioler, epler, fjøs, tobakk osv på nese og smaker av rødebær, sjokolade, eik, kamelmøkk osv. OK kamelmøkk er vel ikke akkurat positivt, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Ikke sikker på hvordan jeg skal si dette, men maten og vinene har rett og slett bare smeltet sammen til en fantastisk helhet. Jørn
  14. Kjenner ikke til den, men et søk på Google gav meg dette: Campo Del Drago Brunello di Montalcino 2003 is a DOCG, single vineyard effort from Salvatore Ferragamo's Castiglion Del Bosco. Klikk på linken under så ser du bilde av flasken. http://vignauvavino.blogspot.com/2008/12/castiglion-del-bosco-campo-del-drago.html
×
×
  • Opprett ny...