Gå til innhold

EirikF

Members
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av EirikF

  1. Jeg blir gjerne med i år også! Betalingsinfo kommer her etterhvert eller?
  2. Jeg blir gjerne med i år også! Forrige gang gav absolutt mersmak. Bra opplegg og initiativ!
  3. EirikF

    Makrell ?

    Er det noen som har fått makrell på askerlandet de siste dagene? Vollen/Blakstad/Holmen osv.
  4. Et par fluer i siste liten her, bundet etter optic minnow oppskriften til Brad Cohen fra Musky Country Outfitters. Litt tungvint, men det går rimelig kjapt når man blir vant med det, og materialet holder relativt lite vann. Blir spennende å prøve til våren!
  5. Ok. Jeg driver å binder litt kystfluer til en middelhavstur selv om dagen og kan kanskje binde noen ekstra. Send meg en PM om du fortsatt er interessert. kan forøvrig også støtte hansjr sin anbefallning!
  6. Kul tråd og kult tema, skal forsøke å få lagt ut et par beist i løpet av helga!
  7. Litt seint svar det her. Men hva er det du tenker å fiske etter? Jeg har forsøkt å finne info om fiskemuligheter der før, og den generelle oppfattningen som ser ut til å røde er at det er en del multe og lite annet.
  8. Haha, den er grei Robban! Jeg kjøper nok nytt i mellomtiden, den tuben har sett bedre dager
  9. Takk for i går ja! veldig hyggelig, fikk bundet litt også. Forøvrig, hvor får man kjøp denne nye UV cure laserkanonen folk dreiv å leflet med? -Eirik
  10. Jeg driver å surrer opp sjøørretfluer og tubefluer til gjedde om dagen, så holder meg til krokstørrelse 8-3/0 =P
  11. EirikF

    oslofjorden

    Grattis! Godt å høre at det er litt liv på Bygdøy! =)
  12. Ja, alle er velkommen og man trenger selvsagt ikke være med alle gangene. Folk må gjerne komme med ønsker om dager dette skal/skal ikke avholdes på. mandager og tirsdager er ganske fullstappede for min del, men om det havner på en annen dag enn disse burde det går greit!
  13. Jeg kunne godt tenke meg å bli med i blandt, såfremt jeg har tid!
  14. EirikF

    oslofjorden

    Akkurat! Jeg får vell bare prøve noen turer til, så ikke snurten av dem i det området i dag. Takk for svar!
  15. EirikF

    oslofjorden

    Var en tur på Bygdøy i dag tidlig. ingen makrell, horngjell eller bass i sikte. Så et par små sjøørret som ikke ville ha, fikk to fine Lyr (ene kan ha vært en sei). De tok dypt på Deep Clouser og en slags teppesild variant. Artig fisk, skikkelige utras! Pleier folk å få noe særlig makrell på Bygdøy/Huk?
  16. Jeg kjente ikke vedkommende, men det var leit å høre. Mine kondolanser til de pårørende, Hvil i fred Magnus.
  17. Ikke glem Tampongmakrell, en kløktig liten djevel som tyr til kamuflasjeteknikk og bakholdangrep for å fete seg opp på Nitelvas karpearter. Nærkontakt med denne kan man høre mer om her: http://www.radionova.no/artikkel/rett-i-treet-episode-1
  18. Har du noen tips til tilberedning? Har trodd den måtte røkes el.?
  19. Hvis triks fra slukfiske lar seg overføre til fluefiske vil jeg tro det meste av streamere ment for ørret vil fungere fint på fiskespisende abbor. Eventuelt vil et kjapt google-søk etter streamere ment for amerikansk Bass sikkert gi mange passende mønstere Abbor har stor kjeft, så bruk gjerne fluer i 7-9cm størrelse. Prøv allikevell å ikke ha for lang hale, abboren angriper ofte bakfra, og har lett for å bare gå å nappe i halen om det ikke er noe skarpt der. Hvis det derimot er snakk om markavann med småvokst abbor er nok nymfer tingen!
  20. Var ute etter gjedda fredag og lørdag, og det ble fisk begge dagene. Vi fisket på langrunt område med mye gress og siv. Null jaging eller byttefisk, men gjeddene lot seg terge til hugg av pike muppets. De fleste tok veldig forsiktig, men et par var brutale! Ingen store fisk, de fleste lå rundt 1.5-2 kg. Blir artig å prøve igjen når det er varmere i vannet!
  21. EirikF

    oslofjorden

    gratulerer med laks! Det kan da ikke være veldig vanlig å få i Oslofjorden på flue?
  22. EirikF

    Waffer'n 2012.

    Fin rapport, og gratulerer med flott fisk! Får vel somle meg ut på fornebulandet selv en dag snart, dette gav ihvertfall et godt inntrykk!
  23. EirikF

    oslofjorden

    Det tror jeg på- Ble jo grei fangst i dag også Det blei det ja. Sportsligheten til Knut henger i en tynn tråd
×
×
  • Opprett ny...