Gå til innhold

Per Erik, Oslo

Members
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei. Hvordan er det nede ved Hovsenga? La merke til at det ikke var fiskekort der nede. Skyldes det at det ikke er noe særlig fisk der?
  2. Kjøp den derre Ofa boka med oversikt over fiskevann i oslo og omegn. Tror det står på Ofa sine sider hvor du får kjøpt den. Knallbra informasjon om div. vann og elver.
  3. Per Erik, Oslo

    Holselva

    Noen som vet hvordan det står til i Holselva. Skal dit et par dager tidlig neste uke.
  4. Noen som vet hvordan forholdene er der nå?
  5. Jeg kan forsikre( ) dere om at det er lurt med forsikring utover reiseforsikring ect. Hadde innbrudd i bilen for litt over en måned siden. Mange stenger og sneller samt en masse annet fiskeutstyr ble stjålet av verdi 40´ish. Nå var det dog mye min egen dumskap å la utstyret ligge i bilen over natten, men her gjaldt ikke reiseforsikring p.g.a innbruddet antagelig var begått i tidsrommet 00:00-06:00. Og siden jeg var ærlig og fortalte dette så ble det ingen forsikringsak. Eneste som jeg kunne fått igjen på var bilforsikringen(max 5000), men da går det utover bonus ect, så det lot jeg være. Fra nå av blir det verdiforsikring.
  6. Har hatt en skolisse i mange år nå, men den ble dessverre stjålet :'(
  7. Isen har gått i Vansjø ved Moss. Kjørte forbi der i går. Tipper det er en uke til Gjedda går inn på grunnene der:)
  8. Det er utrolig hvor påståelig man kan bli med et par kraftige (ok, flere enn det da) pinner innabords Jeg skal ikke være så bastant som det ser ut at jeg er i innlegget ovenfor, men ser man litt historisk på utsetting av arter i norsk fauna er det få eksempler på at menneskelig inngripen gir vellykkede resultater. På en annen side tror jeg utsetting av bue kunne vært en spire til en økende fiskeinteresse ved å gjøre slik man gjør i Sverige med put&take vann ect.
  9. HÆ!! Å få en regnbue på kroken er jo faen meg det samma som å få FRPér i håven! Man skal passe på at man ikke blir FOR glad i disse truttene. Eller synes dere at det er greit med litt "bue" i Rena? Nå ble jeg kanskje litt vel dramatisk her, men jeg mener vi bør være stolte av at vi ikke har "Bue" i Norge.
  10. Hvorfor? Fordi jeg er en idiot! Kommer ikke til å gjøre det igjen for å si det sånn. Men det var en dyr lærepenge.
  11. Tatt på øya? Fy fader, nå klør det i armene!
  12. Takk for det. Har anmeldt saken og sjekker finn.no ca hver andre time Skal sjekke med fiskebutikker! Takk
  13. Jeg følger på i denne tråden da jeg hadde innbrudd i bilen i natt.(Oslo) Er så forbanna! I tillegg så er forsikringen meget begrenset Det kjiipe er at det var nesten helt nytt! Hvis det er noen som tilfeldigvis kommer over en luring som vil selge deg følgende saker samlet så si gjerne ifra: Hardy Zenith 9´#5 i tube Hardy Ultralite DD 5000 snelle Hardy Viscount 130 (vintage) snelle Svart fluesnelle med skrift: "Sinking" (Ukjent merke) Spole til snelle over med skrift: "Intm" (Ukjent merke) Shimano Biocraft 9´#8 i trekk 4 fluebokser. Stort sett SØ fluer Simms Freestone vadere Scierra snellebag med masse utstyr.
×
×
  • Opprett ny...