Gå til innhold

Seatroutman

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg tenker å bestille her og lurer på om jeg skal bestille nøyaktig livvidde eller om jeg må legge på litt for å få plass til vinter klær`?
  2. Kommer den tilbake trenger vi mange år med total fredning. Flue fiske etter dem blir nok vanskelig med tanke på at det er de største som kommer opp hit for å beite. Får håpe de ikke blir utrydda med en gang.
  3. Har noen noe erfaring med å putte disse i flua? http://goo.gl/NeeKM
  4. Fiska i 4-5 timer rundt øya og Moss på søndag og hadde ikke et eneste napp. Kompisen min fikk en liten ørret og et par napp.
  5. Var vel det jeg frykta. At det er temmelig meningsløst
  6. *Ser nye posts i HA tråden* *Klikker spent på den* *Ingen av postsa har noe om HA i seg* /facepalm
  7. Har fått inntrykk av at det er dårlig ja. Tenker at barrakuda og små tunfisk/store makrell er spennende. Ville aldri fiska målretta etter makrellstørja. Syns det er forferdelig sånn som den blir systematisk utrydda.
  8. Jeg har begynt å spekulere i billige Ryan Air billetter til å ta svip turer til middelhavs land og fiske tropisk fisk. Har lett en del men finner bare guider til havfiske med tungt utstyr. Er det noen her som kan komme med noen anbefalinger? (land, arter, guider/steder man kan fiske uten guide osv) Har også lest at det er ganske utfiska i Middelhavet. Noen formeninger/erfaringer? Det er jo mulighet for å fiske havabbor iallefall.
  9. Del på PM med seriøse flue fiskere. Mange sluk folk som kommer over dette også.
  10. Dårlig. Ikke fisk der.
  11. Innimellom er det gøy å dra i fornøyelses parken istedenfor å løpe fra en løve.
  12. Vi "rydda" opp 24 fisk ellerno på 5 timer. Alle var 2kg+. Var en fyr som fiska med haspel litt vedsiden av oss om KONSTANT stod og enten håva eller hadde bøy på slanga. Fikk sikkert over 100.
  13. Lagde en liten filmsnutt fra vår fisketur i vestre silen på lørdag.
  14. Seatroutman

    Regnbue

    Er det greit å sette ut Gjedde også da ? den trives jo enda bedre i skogsvann, rydder godt opp i småfisken og blir jo betraktelig større enn Regnbuene. Morsom og fiske er den jo også , tar tørt og har lang sesong ! Nei.
×
×
  • Opprett ny...