Gå til innhold

Seatroutman

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Seatroutman

  1. Jeg tenker å bestille her og lurer på om jeg skal bestille nøyaktig livvidde eller om jeg må legge på litt for å få plass til vinter klær`?
  2. Kommer den tilbake trenger vi mange år med total fredning. Flue fiske etter dem blir nok vanskelig med tanke på at det er de største som kommer opp hit for å beite. Får håpe de ikke blir utrydda med en gang.
  3. Har noen noe erfaring med å putte disse i flua? http://goo.gl/NeeKM
  4. Fiska i 4-5 timer rundt øya og Moss på søndag og hadde ikke et eneste napp. Kompisen min fikk en liten ørret og et par napp.
  5. Var vel det jeg frykta. At det er temmelig meningsløst
  6. *Ser nye posts i HA tråden* *Klikker spent på den* *Ingen av postsa har noe om HA i seg* /facepalm
  7. Har fått inntrykk av at det er dårlig ja. Tenker at barrakuda og små tunfisk/store makrell er spennende. Ville aldri fiska målretta etter makrellstørja. Syns det er forferdelig sånn som den blir systematisk utrydda.
  8. Jeg har begynt å spekulere i billige Ryan Air billetter til å ta svip turer til middelhavs land og fiske tropisk fisk. Har lett en del men finner bare guider til havfiske med tungt utstyr. Er det noen her som kan komme med noen anbefalinger? (land, arter, guider/steder man kan fiske uten guide osv) Har også lest at det er ganske utfiska i Middelhavet. Noen formeninger/erfaringer? Det er jo mulighet for å fiske havabbor iallefall.
  9. Del på PM med seriøse flue fiskere. Mange sluk folk som kommer over dette også.
  10. Dårlig. Ikke fisk der.
  11. Innimellom er det gøy å dra i fornøyelses parken istedenfor å løpe fra en løve.
  12. Vi "rydda" opp 24 fisk ellerno på 5 timer. Alle var 2kg+. Var en fyr som fiska med haspel litt vedsiden av oss om KONSTANT stod og enten håva eller hadde bøy på slanga. Fikk sikkert over 100.
  13. Lagde en liten filmsnutt fra vår fisketur i vestre silen på lørdag.
  14. Seatroutman

    Regnbue

    Er det greit å sette ut Gjedde også da ? den trives jo enda bedre i skogsvann, rydder godt opp i småfisken og blir jo betraktelig større enn Regnbuene. Morsom og fiske er den jo også , tar tørt og har lang sesong ! Nei.
  15. Seatroutman

    Regnbue

    Hvis man fisker opp en del, hvordan er det med lover for å ta med dette hjem?
  16. Jeg er interessert i å prøve meg på gjørs på flue i Akersvannet men ingen fangstrapporter eller tips. De fleste steder jeg har funnet så er det kvelds/nattfiske med bunnmeite som gjelder. Har noen noen erfaringer med fluefiske etter gjørs?
  17. Jeg lurer på; den må jo spise før eller senere. Hvor lenge kan den gå uten å spise?
  18. Var en tur ute i dag fra 04-07 med båten. Ikke et napp å få. Var helt tjukkt på bunn på ekkoloddet et sted jeg har observert bass før men som sagt, fikk ingenting. Er litt usikker på hvordan det funker, om det alltid er fisk hvis det viser det på ekkoloddet. Jomfrudommen forblir intakt. Avslutta med å jage noen makrell stimer rundt i sundet foran vietnameserne og fikk iland noen til middag. Det virker som det alltid ender opp med å fiske noen makrell for å ikke blanke.
  19. Så man bør heller utrydde stammer istedenfor å drive med oppdrett hvor man mater med fisk det er mye av?
  20. I de siste ukene har jeg begynt å merke at dobbeldrag/inntrekks armen min begynner å bli mer og mer vond mens jeg holder på men det går over etterpå. Nå sist gang jeg var ute (med nytt synk snøre så jeg måtte trekke inn veldig fort hele tiden over grunna) så hadde jeg ikke vondt i det hele tatt når jeg var ferdig men våknet midt på natta av smertene i biceps sena. Nå kan jeg ikke ta 5 drag i luften engang uten at jeg får veldig vondt. Har noen vært borti dette før? Er ganske fersk, kanskje det er noe nybegynner problemer? Hvis du har hatt det før hvor lang tid tok det før du kunne fiske igjen?
  21. Pass deg for Snåsamannen! Han vil prøve å lure til seg alle pengene dine.
  22. Nice. høres bra ut. Blir nok en sånn etterhvert Har sikla på den en stund
  23. hallo. Lurte på om noen har erfaring med denne stanga? Vurderer å kjøpe den til SØ og HA fiske..
×
×
  • Opprett ny...