Gå til innhold

Bill

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Legg til noen stankelbein og et par marfloimitasjoner, så skulle du være temmelig godt rustet.
  2. For oss som omfavner den digitale hverdagen hadde det vært helt supert om filmen(e) ble tilgjengelig på nett, f.eks via Reelhouse.
  3. Jeg ville slått til på EXP4-tilbudet til Gero, rett og slett fordi det er en kanonstang som lett matcher stenger som koster både to og tre ganger så mye. Dessuten vil tapet være lettere å svelge den dagen du oppdager at fluefiske ikke var fullt så elegant og harmonisk som det gjerne blir fremstilt som likevel, og at halve tida går med til å løsne flua fra trær, lyng og annet helvete som måtte befinne seg langs vannet.
  4. Sport, leker og tipping i ett. Må jo bare elske sånt.
  5. Høres jo ut som Rio Gold kunne vært noe. Mange takk for alle innspill for øvrig!
  6. Er det noen her inne som har erfaringer med denne stanga (#4)? Hvilket snøre egner seg eventuelt bra?
  7. Takk for god hjelp, folkens!
  8. Da hadde omsider den lokale villmarkssjappa også fått den inn (var visst noe sykdom hos leverandør såvidt jeg forstod). Solid arbeid dette, André! Skal definitivt anbefale denne videre til venner og bekjente.
  9. Har nylig kjøpt meg en ferdigtapert fortom som óg hadde en ferdigbundet løkke i enden. Spørsmålet mitt er hvilken knute som er mest gunstig for å binde sammen fortom og snøre? Vil det for eksempel være tilstrekkelig med en dobbel slukknute?
×
×
  • Opprett ny...