Gå til innhold

HenrikStokke

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kjenner igjen det Olav sier, men alt tatt i betraktning liker jeg skoene veldig godt Hatt de omtrent siden de kom. Jeg har faktisk fått ett nytt par på reklamasjon. Sømmene røk skremmende fort. Har ikke sett tilsvarende problem med de nye, så kan ikke trekke noen smart konklusjon om årsak. Skoene ble veldig godt behandlet. Må få trykke inn ett stort bonuspoeng til Jarle & Bjørnar for fantastisk kundeservice
  2. Det kjedelige svaret er SØ fiske i Nordåsen. Ellers er det en del anadrom urban fisk, men du får se på et kart og finne ut hvor det er giftig selv Ørretfiske i vann på Sotra/Øygarden kan også være bra (så lenge det ikke blåser som faen). Det er ørret i de fleste vann.
  3. Giftige saker. Problemet med slike produkter (slik jeg ser det hvertfall) er at det fort begynner å ta mye plass. Men for all del, blir jo mer stabilt.
  4. Ta livet med knusende ro Daniel. Jeg har utrolig nok litt erfaring på med slikt. Finnes mange alternativer, men jeg mener du bør være dekket med stativet du har og et flycam. Alt annet blir fort komplisert og dyrt. Flycam kjøper du på ebay for 1000 spenn. Du får kjøpt slikt i fotobutikker i Bergen også, men da er prisen hvertfall dobbel for samme kvalitet. http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_qi=RTM1425390&_trkparms=clkid%3D7586435092696137014&_sacat=0&_from=R40&_nkw=flycam&_lncat=0&_arm=1&_armm=94&_ruu=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2FClothing-Shoes-Accessories-%2F11450%2Fi.html%3FLH_BIN%3D1%26_qi%3DRTM1425390%26_trkparms%3Dclkid%253D7586435092696137014%26_from%3DR40%26_nkw%3Dflycam%26_arr%3D1&_armi=Clothing%2C+Shoes+%26+Accessories Flycam gir fantastisk stabilitet om det brukes rett. Krever litt å "lære seg å bruke de", men når du først mestrer det er det konge + ENKELT Å TA MED SEG. Krever litt tid (aka 3 min) å få vektfordelingen rett. Dette må du mest sannsynlig stille hver gang før du bruker det. Dolly etc er en dårlig ide. Har hatt det selv. Krever masse planlegging og et tonn med utstyr som må medbringes. Alt over skuldrene er enten kjipt eller dyrt. Personlig ikke fan. Jeg har solgt alt jeg hadde, men har kompiser med flycam. Kan sikkert ordne at du får låne og prøve, alternativt kan du bare prøve på japanfoto.
  5. Må få skyte inn at jeg har sett 2 karbonstativ knekke. Som alt i karbon tåler det ikke slag. Tror de fleste karbonstativer som går i stykker knekker under transport i bil eller liknende. Jeg aner ikke hva du skal bruke stativet til og hva slags utstyr du har, men husk at det er viktig å få litt vekt i bunn. Jeg ville uansett gått for karbonstativ... Doit
  6. den mest random topicen under foto & media jeg noen gang har sett på et forum.
  7. Jeg kjenner til noen som er stor på filming. Har sett når de jobber med filming, og det er sykt mye arbeid med å få til de virkelig gode klippene. Som sikkert alle vet, så fører nødvendigvis ikke dyrt og fancy utstyr til gode resultater. Her er noen linker til Antimedia filmer (ikke så relevant annet enn kameraføring). De vet absolutt hva de driver med: Sykling: Show-reel:
  8. Jeg skal til Cuba de to siste ukene i desember (familieferie). Dette er ingen fisketur, men mine foreldre tillater to-tre dager fiske. Har søkt en del på nett etter fiskemuligheter. Jeg sliter litt med at alle reklamerer for 1uke + fiske. Er det noen som vet om steder som er bra hvor det går an å leie guide enkeltdager. Jeg er åpen for alle fiskarter, men områder hvor det fanges mer enn en art ville vært artigst for meg. På forhånd takk for hjelpen.
×
×
  • Opprett ny...