Gå til innhold

Stian L

Members
  • Innlegg

    354
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av Stian L

  1. Stian L

    40-årskrise

    tropisk fiske
  2. Mine Eikre-ringer gikk i søpla av samme grunn som du skriver. Siman sine funker bra! Ikke hatt noe trøbbel med Hends ringene heller.
  3. fryktelig lite bilde a´gitt.. apropos triste greier, om vi ikke får ut finger´n snart er det slutt på villaksen.. http://www.dagbladet.no/2016/02/10/nyheter/innenriks/politikk/fiskeri/43088883/ "Om vi fortsetter som vi gjør i dag har vi mindre enn fem år til å redde villaksen." Professor i akvamedisin Trygve T. Poppe
  4. du kan få hjelp med tropiske snører på nordisk.
  5. etter å ha vært med på stamfiske i Lierelva,så kan berolige dere om at det finnes nok av fisk med gode SØ-gener i Drammensfjorden
  6. Julemarsipanen har vært i butikkhyllene i evigheter og Michael Bublé har gitt ut årets jule-cd. Jula er rett rundt hjørnet. Mitt "store problem" er nå, hva ønsker jeg meg til jul? Ønskelister ønskes tilsendt hit og dit og fluefiskerelatert stæsj er nærliggende å ønske seg, men jeg har jo for f@*n "alt"...!! eller har jeg det? Jeg trenger derfor hjelp fra FFS forum til min ønskeliste over fluefiskerelaterte ting som jeg ikke visste jeg ønsket meg til jul..
  7. Drøyt. Fantastisk presentasjon av "flua" @2:08 Giant Trevally - gangsters of the flats
  8. dette er en Griffiths gnat, en fjærmyggimitasjon.. den er effektiv! godt fluevalg
  9. første brunørret på flue på halvkiloen er en bra start!! grattis! hva fikk du den til å ta??
  10. Jøss!! Kult Kikken!! Grattis! Hurumlandet er vel ikke kjent som HA-land, er det? Strekker du deg til å fortelle om det var øst- eller vestsiden av Hurumlandet?
  11. @chrishedberg: du får gi oss en update om du tar turen til sjøen i kveld..lykke til!
  12. Jeg opplevde SØ som tok flyvemaur midt på lyse dagen for et par sesonger siden. *nydelige head´n tail vak*. Jeg hadde ikke med noen maur imitasjoner og det var klin umulig å få den til å ta noe annet.. Nå har jeg alltid med en flyvemaur eller to i SØ-boksen min
  13. Var ute en tur i går kveld ved min favorittstrøm/rev, tenkte jeg skulle prøve meg mtp væromslaget vi hadde i helgen. Etter 10 min satt kveldens første og eneste fisk, 1,8 kg og sprek som fy.. To ganger ut på backingen og den ga en real fight. Fisken tok på en oransj cdc reke str 10, uten flash, på "rett-over-kneet-høyt vann". Så flere gromme fisk som var oppe og hadde videre noen gode drag/hugg i flua (Runars deciever, loppe og nevnte cdc reka).
  14. lite som slår svart wolly bugger uansett årstid,tid på dagen, salt- eller ferskvann, stille- eller rennende vann...
  15. Stian L

    Hva er dette?

    sypike? (har ikke sett en sypike på ca 25år,men tipper på det)
  16. er det innafor å fiske i bar overkropp?? ser ut som at dette er veldig populært på vestlandet, noen blir så glad når de får fisk (f.eks havabbor) at de flekker av seg skjorta, "flexer", poserer og blir tatt bilde av. er dette lov?
  17. Hatt problemer med noen mikroringer fra Eikre Fly som hadde skarpe kanter. Gikk rett i søpla.
×
×
  • Opprett ny...