Gå til innhold

Nielsen

Members
  • Innlegg

    989
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Logget meg inn her etter ganske nøyaktig 1års fluefiskesiden pause..
  2. De pleier altid å ha salg på SIMMS litt ut i salgsperioden..
  3. For en gjeng, skal bli en artig helg dette Dere får passe på at ikke onkel har noen promillekontroller oppover i morra, mistenker at en liten bakrus kan ligge på lur
  4. Forsøkte å finne igjen denne tråden nå, tidenes mest off-topic tråd i forhold til hvilken kategori den ligger under, Ørretfiske ;D Kjipt med været som er meldt da, blir en helg med vaderne på ser jeg.. Noen som vet hvor man kan kjøpe fiskekort på nett? Thomas
  5. Det der burde vel være mulig å lage selv hvis det er krise...
  6. Sykt! Litt skremt over at du i det hele tatt har funnet denne Dog, kunne vel et manus gjort seg. HAHAHAHAHAHAHA " Nå er det mørkt, istad var det lyst, det er litt rart å tenke på " Lars L Mye rart som blir lagt ut på facebook hehe
  7. Macho-gjeng, særlig i den filmen hvor han skyter istykker laptoppen sin med et luftgevær
  8. Lurer hva som rører seg i hodene til enkelte.. latterlig gjeng.
  9. Nielsen

    Håv

    Har en sånn her, http://villmarksbutikken.net/produkter/fiske/haspel+multi/tilbehor/haver_klepper_+_vekter/H%C3%A5v+med+vekt+stor.d2Y-18UlNO38pBp7q5B8Nxh0xE2N13PYpwlHUWe.ips Målebånd har jeg i lomma fra før..
  10. Hei, dette ser VEEEELDIG lovende ut! Jada, la den gjerne stå litt til. Nå må jeg jobbe.... Må nesten ha hjemmekontor for å få tid til all denne bakinga Jepp ;D
  11. Siden jeg har Cøliaki har jeg bakt mitt eget brød de siste 15 årene. Bruker ikke vanlig mel, men en hvetestivelsesblanding som all gluten er tatt ut av. Dette gjør at deigen blir umulig å kna, får en litt tjukk rørelignende konsistens, og resultatet blir et brød som bare varer noen dager før det blir tørt og smuldrer i fra hverandre. Spennende med den lange heveprossesen og det lave gjærinnholdet på oppskriften til skogsmannen her, har uansett testet ut litt, og har akkurat tatt et forsøksbrød ut av ovnen. Spennende og se om dette holder litt lengre på saftigheten enn ordinære glutenfrie brød. Mitt resultat, neste gang blir det et forsøk i jerngryta fra Ikea. [attachimg=1]
×
×
  • Opprett ny...