Gå til innhold

123oyvind

Members
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 123oyvind

  1. Har en T&T helix 386 =)
  2. Har en t&t helix 8,6' #3 som passer best med et #4er snøre.
  3. Jeg syns det er skremmende hvor lite forståelse det går an å ha for de som ikke ønsker å benytte sitt fulle navn på Internett. Ikke alle har samme trang til å havne på Google. Uansett om det er positivt eller negativt det som havner der. Og ja det som Skjeggulf skriver så går det bare an å skrive inn et falsk navn. Hvordan skal dere kontrollere dette?
  4. J. W. Young and Sons "The Valdex" Ikke en ny snelle. Men dette er en sak jeg kjøpte på ebay for en "billig penge". Litt dårlig i lakken og litt sitt på bremsen siden forrige eier har "aktivisert" begge klikkerne samtidig.. En perfekt liten sak som balanserer 8 fot klasse #5 ganske greit!
  5. Nydelig! Ser meget bra ut! Jeg har lyst på en 476 selv!
  6. Hadde tenkt til å kjøpe det snøret, så jeg kan gjerne kjøpe det av deg jeg! :-)
  7. Thank you :-) Snella er nok dessverre bittelitt for lett for stanga at den kan balansere rett. Men stanga er meget fin å fiske med. Har testa den med Barrio SLX. Ikke en god kombinasjon for meg fiskemessig. Blir litt for brå om du skjønner hva jeg mener. Skal teste noe med lengre klump eller kanskje et DT snøre :-)
  8. Jeg har samme problemet med SA liner. Antar at det er fordi det kommer vann inn i tuppen. Har funka å bruke litt lynlim på enden etter man kapper :-)
  9. Jeg har lagt merke til at det ofte er to stier ved vann og elver. - En Langs kanten - En 10-15 meter fra kanten Jeg tror det er smart å være forsiktig langs vannet :-)
  10. Enig, det er god pris også. Orangefargen er ikke så pen nei... Høres bra ut!
  11. Klasse 5 ja. Syns ikke det er for lett, kanskje for raske karbonstenger (?). Jeg ble veldig god venn med snøret. Kaster ut hele snøret på plenen uten problemer (ikke at dette er så relevant for en fiskesituasjon :-) ). Har et GT 125 på vei i posten som jeg også skal teste! Har vurdert DT snører jeg og. Man får jo 2 snører for prisen av et! Hva slags femmer venter du på?
  12. Jeg har GT90 til Epic 580 og den sitter som et skudd
  13. Vakkert :-D Har du funnet noe snøre til den enda?
  14. Bra det ordnet seg da :-) Nja, litt! Bildet gjengir virkeligheten ganske godt her :-)
  15. Jeg bygger på en Kabuto nå og den er "unsanded". Har ikke tenkt på at jeg må pusse den ned. Ser ikke ut som andre gjør det heller. Jeg syns det ser ganske stilig ut! :-)
  16. Vakkert! Hva slags snelle er det du har på den der?
  17. Haha! Personlig så liker jeg ikke half wells. Syns det er godt når det er litt masse å holde på! Når jeg sjekker #glassisnotdead på instagram så er det faktisk en del half wells da :-)
×
×
  • Opprett ny...