Gå til innhold

Rostie

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Er det på Straumen dette er snakk om?
  2. De av dere som er på hoøya i Steinkjer, hvor er godplassene? Har brukt å gått ut på øya på utstikkeren til venstre ut der, men har vært heller dårlig :-\
  3. Fikk iallefall ørret du da. Fikk 3 knurr å 4 lyr, fått trening på å håndtere de piggene iallfall, samt litt kastetrening.
  4. Har ikke vekt, å sjekka ikke når jeg kom hjem. Men smellfeit å sprek var den iallefall!
  5. Godt å endelig lykkes! Helt ny i sjøfiske med flue, så har vel hatt 4 kvelder uten noe, men i kveld sprakk bobla! Først en lyr på rundt 1kg (jævlig til fraspark i de gutta), litt skuffa når jeg så det ikke var ørret jeg klarte å lure, men det endra seg på neste kast. En grei tass på 4hg kanskje, som jeg SÅKLART klarte å miste like før håving. Gikk vel en time, første kast med ny flue på tuppen, å klarte å glippe lina i kastet så ble en ball 6 meter fra land. Spilte ingen rolle for jæveln som kasta seg over flua, å stakk av med 15 meter line før jeg fikk samla meg. Fikk denne i håven, men hadde svelga flua såpass at det ble kakking. Ligger nå filitert i kjølen til i morgen, knallrød i kjøttet! Gledes! Fikk 2 små på 2-300 hg like etter dette, så kjenner det gledes veeeldig til jeg får mer fritid!
  6. Takk for utfyllende svar Knut! Og dere andre som har svart om dere føler utelatt Som sagt evotec 100 er på vei inn posten, da mange har kun godt å si om denne. Men har bare i større grad forstått at utstyr må testes for egen kastestil for at det skal bli perfekt. Men greit å høre andres synspunkt allikevel syns jeg da.
  7. Jepp, da blir det bare å vente på postmannen!
  8. Tror det var mer rettet til meg, den der.
  9. Har nå lest meg opp og ned, og fått svar på mine spørsmål. Kort forklart, backing/skyteline/skyteklump/fortom/flue var det jeg fant ut. Bestillte Loop Evotec 100 Flyt/Intermediate #7, sånn jeg forstod det, så er det ikke nødvendig å kjøpe skyteline med denne?
  10. Har fått henda i ei Vision Attack stang 9,6#7 stang som jeg tenkte å prøve sjøørreten med. Trenger litt info/tips, da dette blir helt nytt med klump, skytelinjer å vekter for meg som fisker ørret med WF til vanlig. Snakker da generelt, å ikke om hvilket merke, da vi vet at dette er en smakssak så det blir vi aldri enige om.
  11. Rostie

    Figga 2007

    Kom nettopp inn fra tur i figga, my liv både i elva og litt ute på vannet. Stod sikkert i flere timer og irriterte meg grønn over at de ikke tok noen av vårfluene mine, da alt fra larve til tørt, da det var vegger med vårfluer overalt. Var ikke før jeg skulle til å ta ned stanga at jeg så at det var jo faen meg Centroptilum loteolum døgnfluer de jævlene tok. Smelte på ei tørrflue, 2 vak = 2fisk. Ble 5stk iløpet av 1 time, ikke de store greiene, største var vel drøyt 350g, men moro uansett!
  12. Heh, har da binderutstyr liggende kan du skjønne! Men er det å finne tid til å rigge opp stikka, og akkurat nå mangler jeg sikkelig hackle, som det ikke frister å punge ut 700 spenn for
  13. Takk for alle som tok seg tid å svare på både tråden og via PM! Endte opp med Scierra Matuka V2/TX2+ pakkeløsning fra Skittfiske, så var ute å lufta stanga og vaderne idag. Ble meget fornøyd, med tanke på veikjeppene jeg har stått og kastet med før. Ble da 4 fine 500g fisk på turen også. Istedet for å starte et nytt emne, hvilken side vil dere anbefale for innkjøp av ørretfluer?
  14. Nybegynner ble vel litt feil valg av ord i min situasjon. Sorry for den! Vært på kastekurs for noen år siden, og har kastet såpass mye i senere tid, at jeg føler meg trygg på den delen. Såklart, er vel ikke noe stjernekaster enda, men har fått servert flua såpass at det har blitt en del fisk de siste måndene. Greia er at jeg har lånt ei eldgammel stang som sikkert ble laga en gang rett etter krigen, før jeg kjøpte et billigsett fra, la oss si en butikk du ikke forbinder fiske med, bare for å se om jeg ville bytte ut haspelstanga i større grad. Så tenkte at når jeg først kjøper nå, så kjøper jeg noe sikkelig iforskjell til det jeg har brukt før iallefall! Edit: Ang. det å kjøpe brukt, så er jeg fullt ut for det, men å sitte å vente på at noen rydder garasje kan bli en langdryg prosess! Også skal det jo treffe rett pris også!
×
×
  • Opprett ny...