Gå til innhold

Thomas F

Members
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thomas F

  1. Etter å ha lest denne tråden for en stund siden, gikk jeg i gang med å eksperimentere selv med tvinna fortom. Har laga tapert fortom med bruk af trepinner og bord. Det er litt plundrete å forstå beskrivelse av dette på nett, men når man først har forstått prinsippet er det ikke så vanskeligt. Har brugt denne: http://globalflyfisher.com/fish-better/furled-leaders-diy med litt egne tweaks, bl.a tvinne inn en micro-ring i spissen. Kan anbefales! Ikke noe minne, synker akkurat passe, jeg bruker det i saltvann etter sjøørret.
  2. Ved utforskning av nytt vann plejer jeg å møte opp en dag med sol og lite vind, og vade/fiske meg fra ende til anden på plassen. Som regel lite fisk å få denne første gangen, men med god sikt i vannet er det lettere å danne seg et overblik over renner, badekar, overganger mellem bund-typer mm. Etter min mening en invistering af tid jeg får igjen senere. Når jeg da kommer igjen en dag med god fiske-vind har jeg en idé om hvor jeg skal konsentrere fiskinga.
  3. Ukens eller månedens video-tema, der alle kan lage sin egen versjon af temaet (bind en reke, dobbelt-trekk, lage fortom etc) så havner alle videoene i samme post så det blir oversiktlig å finne. Ofte er det artigt å se de forskellige måtene det meste kan løses på..
  4. Har akkurat fått en line der bak-taperingen på klumpen er laaaang, fra klump og helt til enden på fluelina. Her synes jeg det er lettere å holde mer og mer line i lufta, og har satt et merke på lina med tusj på mitt "max line i lufta før avlevering" Med mere trening håper jeg på å kunne flytte det merket.....
  5. Sjøørret fra Danmark (her jeg bor) råkte inn i en stime som stod i ei grunn vik i forrige uke, fisk som tok, følgere, hvirvler i vandet overalt - en stor opplevelse. Det må ha vært en kjempeflokk. Denne er den eneste jeg tok med hjem, og hadde så perfekte finner at jeg bare måtte ta bilde..
  6. Super bra at ting blir justert så fort, nå begynner det å ligne noe her! Takk for dato på innlegg oppe. Hvis bakgrunnen var enda en tone mørkere ville jeg ikke protestert, men det er tross alt bedre enn før. Og ellers virker det fint å finne rundt i, det meste er bare en tilvenningssak når man har rotet litt rundt i den gamle sida for lenge.. Bra jobba Nor! Hilsen Thomas
  7. Åja, nå så jeg det, når man peker på innlegget så kommer det opp... jamen det er fint!
  8. Jeg henger meg på denne! Savner jeg også.. Man kan heller ikke lenger se når de forskellige poster ble skrevet (eller kan man?), det synes jeg gjorde det lettere å overskue en tråd når man ikke er innom hver dag..
  9. Hei Thomas. Han har forskjellige kurvekast på dette klippet.Hvilket kast var det du tenkte på? Tom. Hei! 2 sek inne i der jeg satte klippet, der han sier "and you can also control the curve-cast" på så fint et internasjonalt svensk... Hilsen Thomas
  10. Nå..... Anyway.. Hvilket kurvekast er det her da? Er det dette som vises på billde lenger opp i tråden? MVH Thomas
  11. Hei! Så er SØ fiske for alvor igang med å ta seg opp på Fyn, etter en litt sløv, kald start på våren. Fint fiske på øst-fyn i helga, og nå blir det bare varmere framover så da blir det fint! Hilsen Thomas
  12. Ja, det er jo litt lengre imellom end om en måneds tid, men det er da fisk hver gang, hvis n´holder på litt.. Desværre litt slappe nedgjengere (heter det det på norsk? Begynner å bli rusten, gitt) på meg indtil videre, så de fikk en sjanse til å ta på litt på vekta. ´12 var jo en fantastisk sesong her, og da var det også ok med liv på dette tidspunkt på året, så jeg er optimistisk! Akkurat nå er det litt kjølig, helt klart bedre fiske når varmen, sola og tempen tar seg litt opp, men marts kan være riktigt fint. Nå er jeg ikke den store guide, men hvis noen her sniker seg til østfyn og ikke vet hvor å starte, så skal jeg da med glede vise "mine" plasser. Men som sagt, det er bare å gå igang.
  13. Hei og velkommen hit! Bor på østfyn, 5 min fra kysten og her lover året bra så langt. Jevnt med fisk selv om det har vært "kaldt" (ja ja, nattefrost i det minste..) Tips om fiskeplasser er vist ikke nødvendigt, det står jo så utrolig mye på nettet. Men et tipp kunne være å fiske mellom de populære og kjente plasser, (det gjør jeg) og da slipper man utenom den værste vår-sleppen (køen..) og fisk er det overalt! Knæk og bræk! (som det heter her sørpå)
×
×
  • Opprett ny...