Gå til innhold

Hockeysveisen2

Members
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Hockeysveisen2

  1. Hvis du har en mailadresse kan jeg sende deg noen tips om fiskevann i Vest-Finnmark (får ikke sendt PM i og med at du ikke er registrert)
  2. Slenger meg på her. Tok min første SØ for året i går kveld. Etter mange resultatløse turer løsnet det endelig i går.
  3. Takk for tips. Endelig ble det enkelt å få haletrådene på døgnfluene til å se bra ut.
  4. De var ikke så verst gitt.... Hva er prisen på noe sånt?
  5. Etter alt pratet om SØ måtte jeg en tur ut å teste #8`er stanga i dag. Sol, tre plussgrader og vindstille gjorde det til en ikke så alt for kald opplevelse. Ikke et eneste napp, kalde bein, stiv kastearm og et ublidt møte med et isflak ble resultatet av turen. Det er fint å være i gang.
  6. Hei Pondus Jeg bor i Alta. Her starter nok ikke SØ-fisket før rett over påske. Vet ikke hvordan det er i tromsø, men det er vel ikke vedlig forskjellig fra Alta. Akkurat nå ligger det is på godplassene, men med det milde været som er nå kan det godt hende isen går om ikke så altfor lenge.
  7. Jeg har fortsatt mye igjen. Er ferdig med mygg og vårfluer. Det meste av SØ-fluene er også klare. Ligger langt etter med døgnfluer. Boksen er rasert etter forrige sesong, så det er litt av et arbeid som gjenstår. Har en plan om å gjøre det enkelt med tanke på farge i år. Planen er å binde i brunt og oliven. Teorien om viktigheten av størrelse og presentasjon skal testes ut.
  8. Her går det kun i SØ-fluer for tida. Runars Deciever, Rekeimitasjoner, Børstemark og zonkere med cross-cut hackle. Skal se om jeg får tatt et bilde av boksen etterhvert. Litt mer glitter og stas enn i ørretboksene.
  9. Det var Øland utenfor Kalmar. Jeg blingsa litt på reiseruta. Vet du hvordan det er med fiskekort i forbindelse med SØ der? Finner ikke noe info om det på nettsida du la ut lenke til.
  10. Er det noen som vet om det er mulig å svinge fluestanga på denne øya utenfor Stockholm? Skal en tur dit i begynnelsen av juni.
  11. De ringene så fine ut. Vet om du noen nettbutikker som selger dem?
  12. Hvilken knute bruker dere til opphengerfluer. Tenker spesielt på en synkende opphengerflue som henger i bakkant av en tørrflue. Knyter dere en ny senebit på fortomen, eller lager dere en opphengerknute på den eksisterende fortomen.
  13. Er en kjapp tur hjemme i Oslo nå. Kommer opp til Alta på torsdag. Har ikke noen kart her i Oslo, så det blir litt vanskelig å komme med noe konkret. Skriver en PM når jeg kommer opp. Du har et vanvittig fiske å se frem til. Mens du venter kan du ta en tur til Mattisvann. Ikke akkurat Finnmarksstemning der, men vakende fisk å kaste på. PS Kan bli vanskelig å få konkrete tips om vann fra folk der oppe. Godvann blir holdt hemmelig.
  14. Jeg har kjøpt meg en #8 enhånds til lakse- og sjøørettfiske. Til uka skal jeg bruke den til laksefiske. Noen som har noe anbefalinger om fortom. Snøret er WF flyt.
  15. Er det noen som har noen gode mønstre på børstemark? Vet om Staffan Lindstrøm sin, men får ikke tak i garnet han bruker.
  16. Litt seint Ørjan. Den er spist opp. Takk for lånet av håven. Skal antageligvis ut en tur i morra. Planen er å ligge over på øya fra mandag til tirsdag.
  17. Første tur etter sjøørret for min del. Fin fisk tatt på femmerstang med rekeimitasjon.
  18. Klarte å kjøpe feil materiale fra en nettbutikk og endte opp med Lagartun Flatbraid i Chartreuse. Noen som har noen kreative forslag til hva jeg kan bruke det til? Tørrfluer til ørret står høyest i kurs hos meg.
  19. Å kalle det en klekking er vel å ta hardt i, men noen få fjærmygg surra rundt i et isfritt innos 4/4-06. Plassen var rett vest for Nordbysjøen langt øst i Østmarka. (hvordan får jeg bildet ned til en normal størrelse. Ble for stort?)
  20. Det må jeg si. De var fine. Synd jeg er hjemme på påskeferie og ikke har bindesakene mine her. Har du en komplett materialliste på fluene?
  21. Noen som har en bindebeskrivelse og materialliste på den orginal Deep Sparkle Puppa av Mr LaFountain?
  22. Da er hockeysveisen tilbake på nett etter flere vanvittige fiskeopplevelser i Finnmark. Akkurat nå binder jeg steinfluenymfer i alle varianter. I morra blir det pilking etter storrøye, men det snakker vi vel ikke om her....
  23. Ny nettside med friluftsliv som tema startet av studenter ved friluftslivsstudiet ved Høgskolen I Finnmark. www.friluftsnett.com
×
×
  • Opprett ny...