Gå til innhold

krissern

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. krissern

    Tur gps

    fikk min garmin montana 650 i posten igår og er missfornøyd. er alt for stor og veier for mye. og en haug av funksjoner man ikke har bruk for. jeg leverer den tilbake og får meg en oregon isteden.
  2. krissern

    Tur gps

    hallo. skal gå til inkjøpp av tur gps nå sett endel på internett og det er ganske mye og velge i. har lurt veldig på garmin montana 650. men er usikker på om det er vits og betale så mye for en tur gps:P skal kjøpe nytt så er ikke int i gamle modeller fra 3-4 år siden. noen her på forumet som har erfaringer med tur gps ? mvh kristoffer!
  3. skjønner at du kan dette jeg skal se litt på youtube og sånt tusen takk for hjelpen :)
  4. tusen takk. jeg skal filme litt og eksperimentere litt:) men bruker man et program og konverterer ned størrelsen på filen ? kristoffer
  5. små bekker kan fungere, ørretten trenger nesten ikke vann for og gyte
  6. krissern

    hvor er? ....

    searching is the name of the game! mye smått der jeg bor også. men prøver og være aktiv og følge med i vanna her hjemme. plutselig så treffer du på ruggen!
  7. enig med deg harrkongen. har boken selv og den er helt konge!
  8. er det lange gytebekker der ? kan også være bra og stenge av gyteforholda til ørretten! eller er jeg teit nå ? hørt om flere som har gjort det. og strømma fisken og bært den opp igjenn. og knekke alle de små. eller eventuelt sette de ut i et gjeddevann ellerno bare en teori fra meg altså. kan ikke så mye om kultivering akkuratt.
  9. ok. takker for svar
  10. ok. men skal de være i den fargen ? har lurt på og prøve og vaske den med stålull ellerno, men vill ikke om det er den orginale fargen:)
  11. hallo noen som vet noe om denne ? pflueger progress snella er merket med 60 verdi og ca årstall ?
  12. hmm, får det ikke helt til jeg:S nå har jeg satt over gopro instilingene til 1080p 30 fps noen som kunne ladg et oppsett jeg burde bruke når jeg lager nytt prosjekt. ta print screen av vegas sånn jeg burde ha det. og samma når jeg skal rendere ? og hva er hemligheten for og ikke få filer på flere gigg på 2 min med film ?
  13. hmm. er ikke veldig flink på det der. hva er best og bruke ? hva menes med det egentlig ? 4:3 er størrelsesforholdet vi brukte når hadde "tjukkas-tv`r", 16:9 er størrelsesforholdet for dagens tv`r, dataskjermer etc.. Derfor er det lurt å ta opp video i 720p og 1080p. Hvorfor Gopro i det hele har lagt til det valget 960p er forbi min fatteevne, men det er en annen sak Forskjellen ser du på den gule og den røde firkanten. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Filmaspectratios_svg.svg/500px-Filmaspectratios_svg.svg.png Selv om du har tatt opp i 4:3 så er ikke det verdens undergang, bare vurder å ta opp i 720 eller 1080p neste gang Ok. da skjønner jeg . takk så mye
  14. hmm. er ikke veldig flink på det der. hva er best og bruke ? hva menes med det egentlig ?
×
×
  • Opprett ny...