Gå til innhold

Ronny Berg

Members
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Ronny Berg

  1. FULL Flex stiller fulltallig. Det gledes!
  2. Jepp, sett! Snella kommer til et postkontor nær meg snart. Ombestemte meg og gikk for svart. Har ventet lenge på at prisene skulle droppe og tre dager etter at jeg bestilte sank de. Typisk! - Men en telefon til Skitt Fiske så var alt i orden.
  3. ja, Finn kan være en gullgruve av og til.
  4. Jeg har skaffet meg behov for en ny fluesnelle les: stangkjøp! Ingenting er bestemt, men jeg vurderer å kjøpe en Lamson Guru 3.0. Jeg har en fra før i sølv med noen ekstra spoler. Tanken var å skaffe meg en til, for å kunne bevare fleksibilitet ifm bruk av diverse snører på de to stangriggene mine. Er det noen som har en liggende som støvsamler og kan vurdere å selge til en pris som ikke tar livet av familieøkonomien. Jeg lytter til tilbud mens jeg vurderer mulighetene mine.
  5. Takker for tilbakemelding og innspill Øyvind og Rune...og deilig god sjølironisk sykkelhumor ikke greit å sitte på et sykkelsete når FFS suser avgårde..! Jeg får slå meg til ro med at det er en av delene, og at fluebindingen blir relativt lik, uansett hvilken art det er.
  6. Kom over denne i kano og den ble berget fra den sikre død i stille vann. MYE vakende fisk som forsynte seg grovt, kanskje 150-200m utenfor et lite elveutløp, uten at vannet var preget av strømmen derfra. Det var i slutten av august.
  7. Jeg håper og tror at jeg har landet denne døgnflua i riktig kategori, men er det noen voksne som kan bekrefte at dette er Heptagenia Fuscogrisea, eller er jeg helt på bærtur?
  8. Som sagt så gjort, så ble et par slike med i marka i kveld. Et kast!! Et kast var det som trengtes før den fanget fisk. Takk for inspirasjonen, Robban!!
  9. Da har Palominomyggen landet i boksen min, blir spennende å teste den om ikke så aaaaaalt for lenge!!
  10. På fredag ble det handlet inn nytt snøre. Guideline Experience WF 5 Floating - ment å bruke til min nyinnkjøpte Scott S4 #5.
  11. Kjempemoro André, good feeling! Har en slik avbrekksuke selv hver sommer ved Trøndelagskysten (Hitra/Frøya). Det er moro med lyr på fluestang.
  12. Når svigermor disker opp med breiflabbmedaljonger av ferskfisket breiflabb, da er det ingen over, ingen ved siden!
  13. Fy f**n for noen skapninger. Er helt sjukt at det er lov å drive slikt med dyr. Jeg er hellig overbevisst om at hvis dette hadde vært pelsdyr i trange bur hadde det blitt ramaskrik og fakkeltog med mer...men her legges det lokk og ting skal ties ihjel så lenge bare millionene ramler inn i kassa.
  14. Så en sak her om dagen som gjorde meg litt provosert..liker ikke at folk blir lurt ifm kjøp og salg. En kar la en stang ut for salg "et sted" for 800,- Knapt brukt og alt i orden. Det ble oppgitt at ny pris var 1999,- Jeg kjøpte samme stanga i fjor for 700,- direkte fra nettsida til dette merket. Det er fint mulig at nypris var 1999,- back in the days, men denne syntes jeg lite om! Trist!
  15. ...ja og så slang jeg på en fluestang i handlekurven. Scott S4, 905. Ny stang i førjulsgave til meg selv. Ny stang i etternyttårsgave til meg selv. Jeg er i ferd med å skjemme bort meg selv.
  16. Ørretboka av Iacob Dybwad Sømme - gleder meg!
  17. Denne er helt suveren. Dere skaper en helt magisk stemning gjennom denne korte snutten. keep it up, boys!!
  18. Ronny Berg

    oslofjorden

    Jeg gikk forbi der nede på søndag. Det er fullt mulig å fiske mange steder. Det lå litt is inne ved SAS-hotellet og litt slush utenfor det igjen, men rundt sjøflyhavna og Rolfsbukta var det åpent vann, da vil jeg tippe at det er det på yttersiden også, ved Halden brygge.
  19. Glimrende Frithjof, gleder meg til fortsettelsen!
  20. Imperiet (Joakim Thåström) - Märk hur vår skugga. http://youtu.be/yaM_0PGmqGc
  21. Glimrende kompis! Gleder meg til å bli med den på tur om ikke så aaaaalt for lenge
  22. Gratulerer med ny stang linnse, havnet i samme situasjon selv. Jeg hadde en langsiktig plan, men Scott S4 905 til halv pris klarte jeg ikke å holde meg unna. Som Jokke sa det: Aldri stol på en fyllik!
  23. Jeg har en S4 905 som befinner seg et eller annet sted mellom en butikk og mitt hjem, forhåpentligvis i trygge hender hos en postmann. Jeg tror ærlig og redelig at jeg ikke kunne kjent forskjell på en 5er og 6er-line på den stanga i en blindtest, men dette er ikke basert på forskning, kun gjetting basert på mitt ferdighetsnivå. Et nivå som sikkert ikke strekker mange her på ffs lengre enn til litt opp på vaderne. Uansett gleder jeg meg til å få stanga i hus og planen er (iallefall før tråden ekspolderer og alle anbefalinger sier noe annet) å sette et 5er-snøre på snella..
  24. Er ikke det der han der Knerten?? synes jeg så han på TV i jula..
×
×
  • Opprett ny...