Gå til innhold

Stene

Members
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Stene vant dagen sist 12. mars 2015

Stene hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

22 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Joda, jeg kaster fint over 23m, og er fult klar over at det ikke er nødvendig. Men sier litt om mine teknikker tenkte jeg på Og du har nok helt rett i at det kan lønne seg i en instruktørtime i ny og ne. Jeg skulle gjerne hatt det i våres, hadde det ikke vært for min nåværende sykdom. Men litt OFFTOPIC: Noen som vet om en god instruktør i Østfold? som er verdt å ta kontakt med i sommer?
  2. Godt svart THJ! Men når jeg ser at JEika lett kaster 32m så skal jeg gi meg i diskusjonenen, da jeg må ha en utrolig stygg vind i ryggen for å oppnå dette Men at man velger ut en line til en med bred erfaring er nok hakket vanskeligere en å anbefale en line til f.eks meg, som sjelden kaster over 30m og kun har 3 år på samvittigheten med fluestang.
  3. Jeg syns forsåvidt også Coastal er en god line. Men Striped Bass er hakket over. Dog litt stivere. IMO
  4. Kan det finnes en placebo effekt innenfor dette montru?
  5. Det THj nevner over her er vel ett meget godt poeng. Man kan være veldig heldig å anbefale ett oppsett, og brått var det ett optimalt ett. Men de aller fleste ganger så blir det ett helt greit oppsett, som fungerer for svært mange grupper. Men selvfølgelig skal man dra den helt ut å finne det som er 123% perfekt, og mest optimale så kanskje man burde følge kasteren sin stil litt. Men hva vet jeg Men uansett, så holder jeg med folk som vil, kan og er interessert i å dele sine erfaringer ved å "anbefale" en line de selv er meget fornøyd med. Men det er vel egentlig på tide å legge denne tråden død? For man kommer jo ingen vei med den uansett virker det som. God Lørdag!
  6. Du forsto problemet ganske godt. Og jeg må bare bøye meg i støvet med rødt ansikt. Merker jeg blir litt irritert på meg selv da jeg faktisk har slite gang på gang. Neste line skal fader ikke tas ut av spolen, jiiz. Takk for retting av problemet.
  7. Jeg har 3 år bak meg med flua, og måtte spørre masse i starten. Ikke at jeg hadde så mye peiling på hva jeg drev med i starten, og rett å slett godtok det jeg ble anbefalt. Men dette hr vist seg å fungere utmerket til mitt bruk. Eks 1: Jeg kjøpte meg en stang, og i butikken lurte jeg også på hvilken line som passet bra på denne. Anbefalingen jeg fikk da var meget god, og har blitt benyttet i lang tid, frem til jeg ble anbefalt å gå over til SA Striped Bass. En line som var utrooolig god på min stang. Eks 2: Kjøpte meg en ny LTS #4 for litt siden, og snakket med en kar som har samme pinnen. Lurte jo da selvfølgelig på hva slags line han hadde å anbefale. Evolo Long Belly. Og med tanke på at han har god kunnskap til kombinasjonen så velger jeg rett og slett å gå for gull på det. Det er jo KUN meg det står på om anbefalingen ikke passet meg? Jeg valgte jo selv å gå etter andres erfaringer? Nei her syns jeg det ble utrolig mye vas og mye gjentagelse, uten at jeg skal åpne munnen for høyt. (grunnet erfaringene mine) Men om noen, noen gang spør meg om hva jeg anbefaler. Så kommer jeg til å snakke pent om linene jeg selv liker. Kall det gjerne en anbefaling. Takk for meg ja!
  8. Og er det noen spesiell grunn for dette? Har sveivet lina på mange ganger. Har ikke merket noen spesiell forskjell fra da og når jeg har rullet den på!
  9. Der ser man! jeg har alltid delt "spolen" den kommer på, for så å feste lina til backing. ( det er ikke det som er problemet). Ser andre her skriver at de lar lina ligge på spolen, og det kan være svaret jeg er ute etter. FOR lina er som regel tvinnet gjennom seg selv, hvertfall når jeg har tatt lina ut.. Om noen skjønte hva jeg mente der..? Mange gode svar her altså, men det er så utrolig vanskelig å faktisk beskrive problemet mitt her nå merker jeg !!! Men neste gang skal jeg hvertfall prøve å la KUN ta den ut av esken, og beholde spolen intakt. Itte: Du sier noe der, å rulle ut hele lina er helt sikkert ålreit og kjekt osv. MEN da kommer det j**** problemet mitt igjen. Som er nettopp dette med at den "kveilen" den kommer i, ikke er surret rundt en spole. Ser du problemet mitt nå? Jeg skal faktisk passe på å filme eller ta ett heftig bilde neste gang.. Bilde sier mer en 1000 ord! Takk for meg altså.
  10. Nå føler jeg meg litt dum, eller det har jeg gjort i lang tid egentlig. Ettersom jeg har lagt på line flere ganger. Man skulle jo tru at når man kjøper ny line, at det skal være enkelt og legge den på.. Men nei. Jeg har enda ikke funnet ut det magiske trikset for å ikke få backlash, knuter og f*** oldemor. NOK en gang satt jeg i nærmere 2 timer med den nye lina igår. Den ser jo så enkel ut der den ligger i pakningen sin. Dette var forøvrig Eikre Evolo Long Belly, ikke at det har så mye med saken å gjøre. Regner med at jeg ikke er den eneste, og vet vel med sikkerhet at det er flere av kompisene mine som har samme problemet. DET SKAL VEL IKKE VÆRE SÅ FORDØMT VANSKELIG? Hjelp... Er det noen som har knekt den koden, og ville til å gi den videre? Tas imot med stor takk! PS: Dette er skrevet i frusterasjonens vrede.
  11. Stene

    Valgets kval!

    Da kan det se ut til at valget falt på en LTS Ephemera #4 faktisk. evt KANSKJE #5, Disse blir testet på mandag, og håper disse faller i smak. Virker som en nydelig stang, kommet godt ut i tester. Og det er absolutt en ålreit pris på denne pinnen!
  12. Stene

    Valgets kval!

    Skulle gjerne dratt ditt, men jeg er under behandling for sykdom og får dermed ikke "lov" til å være i store forsamlinger med folk.. årets messe var jo igrunn planlagt. Men neida! hehe sånn er det innimellom. Jeg vet hvertfall at det blir en 8'6 #3 Fario. MEST sannsynlig .
  13. Stene

    Valgets kval!

    Jeg vet man skal prøve seg litt frem når det kommer til utstyr, og følsen på en stang er meget individuell. MEN, vil gjerne høre fra brukere der ute som kanskje har vært borti Loop Opticreek. Har vært bestemt på å handle inn 2 nye stenger i det siste. 1stk 9'0 #5 og 1stk 8'6 #3. #5ern hadde jeg sett for meg en Fario igrunn. Men greier ikke bestemme meg. Har ikke mange muligheter til å få prøvd meg frem heller. Lagt til Sandefjord og like langt til Kjeller. Men det lar seg jo kjøres de strekningene selvfølgelig. Men før jeg bestemmer meg, så en Opticreek vs. Fario? Danke!
  14. Dette er jo superartig klenodium. Utrolig hva man kan finne fra våre forfedre noen ganger. Men enda mer morsomt er det når visse personer kan nøste frem opplysninger som bekrefter som dette! Dette må du ta vare på!!
×
×
  • Opprett ny...