Gå til innhold

Eimund

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Haha, kjempe kule bilder AndréB Eimund!
  2. Feiteste jeg har sett Grattis med herlig fisk Eimund!
  3. Steike for en ørret norumen Fin størrelse og fine farger Eimund !
  4. Jeg har brukt TMC 100 i mange forskjellige størrelser og jeg er super fornøyd med disse krokene. Tror jeg nesten ikke har brukt noen andre kroker faktisk. Eimund !
  5. Eimund

    Tigerfisk Zabia

    Fy søren så kult Det var noen skikkelig baby tenner du Eimund !
  6. Takk takk. Dette skal jeg huske på Eimund
  7. Tusen takk for fine veiledninger Eimund!
  8. Hei ! Jeg er glad i å fiske i ferskvann og elv, men det er en utfordring som jeg sliter med. Det er å kunne ha kjennskap til døgflueartene for eksempel når jeg kommer over en døgnflue så vil jeg klare å gjenkjenne denne typen eller når jeg binder så vil jeg være sikker på hva jeg binder Vil gjerne ha noen tips om hvordan jeg kan få mer kunnskap om disse krabatene Eimund!
  9. Fyyy søren.... Fine fisker alle sammen og så bra å se at det er liv ute i fjorden Skal følge med jeg å prøve å få ut noen bilder igjen når beinet mitt er klar for adgang Bare fortsett folkens! Eimund
  10. Fin film og fine steder Keep going
  11. Bra Vebjørn!!! Den filmen fikk meg til å huske på hvor fint vi hadde det hele sesongen og hvor mye jeg gleder meg neste sesong med dere Håper isen går snart bort så vi for startet med sesongen 2013 til 2014 Hilsen Eimund !!
  12. Jepp, jeg er fjorten Det er den beste fisketuren min igjennom livet:) Koste meg veldig igår Blir nok vanskelig å få en så fin fisketur igjen Eimund !
×
×
  • Opprett ny...