Gå til innhold

Håvard A

Members
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Håvard A

  1. Ta båten over Halnefjorden fra halne fjellstova, ankomst fra båten har man muligheter både i elv og vann i nærheten. Vil også anbefale "fiske på hardangervidda" gruppen på face og spørre der.
  2. Et par inngangs muligheter er fra majavatn opp mot simskardet. En annen er båt over namsvatnet
  3. Scott G2'n til trådstarter er på vei til meg, så takker for tips folkens
  4. Sykkeltur innover i marka idag. Fortsatt litt frost i myra så man kunne snike seg litt utpå uten at det gynget for mye og skremte fisken, men alikevel var den ikke lett og lure. Ville seg til slutt på en Black Gnat, og fikk landet en fin fisk. Noen mobilbilder fra Østmarka idag.
  5. Ute på en liten kveldstur idag i indre Oslo. Klarte ikke vente lenger med og prøve en helt ny stang og line. Så aktivitet mens jeg gjorde klar stanga og fisken var innenfor kastehold, så jeg tror det ble det raskeste rigging jeg noensinne har klart Fast fisk på 2'dre kast og desverre var det horngjel, ble et par slanger til før jeg sveivet opp.
  6. ZXL i 490-4 begynner og bli litt vanskelig og få tak i, hvis man ikke tyr til ebay
  7. Jeg sjekket litt om dette på youtube før jeg kjøpte GoPro. Det endte opp med headstrap for meg. Bildet blir mer stabilt med headstrap fordi nakken og hodet tar opp vibrasjoner naturlig.
  8. Et par enkle craftfur reker orange ble til idag. Øvre litt mindre dresset
  9. Andreas L, det var en fin sammenligning med luftfart. Haha den var god
  10. Dette temaet om og gjøre om knutene på microring etter kjøring av fisk skjønner jeg ingenting av Andreas L, jeg personlig har aldri hatt problemer med dette. Hvis man evt har problemer med dette bør man revurdere sine knuter.
  11. Skulle gjerne også hengt med, men hindringer oppstår. For mitt fiske blir det telt fra 1-2 april i sverige, resten blir barnevakt
  12. Bruker også 1,6mm ringer til sjøørret i sjøen. Funker som snus med f.eks 2x fortom til 3x spiss
  13. Fin rapport dette Gard, og fine bilder!
  14. Om du har lyst til og ta noen kast etter mørket har falt, og fisken kommer nærmere land er en svart gurgler som pusher litt vann en giftig flue. Har landet mange fine fisk for meg i alle fall i stille vann, spesielt på høsten.
  15. Aldri funnet meg til rette med stanga i nærheten av Oslo og har ikke troen???
  16. Prøvde meg litt på fiskeimitasjoner idag. Ser nå at jeg kansje vil lage den litt mer sparsom neste gang, ble litt feit kansje men i vannet blir den nok mer strømlinjeformet. Klippet også til cactus chenillen, da jeg syns den ble noget for mye. Fange fisk kommer den nok til gjøre
  17. Den linen jeg gav link til er en meget god line
  18. Synkegrad er spesifisert av hvert merke av line, bare gå inn på deres webside. For eksempel denne som http://royalwulff.com/products/saltwater-tt-intermediate-fly-line/. Nederst på siden står det IPS, det betyr at at linen synker Inches Per Second. På ethvert merke kan man lett sjekke synkegrad...bare og besøke deres websider.
  19. Ble noen ørretpinner idag, de større uteble. Får skylde på nordavinden Etter 2 helger på rad med kuling vind måtte jeg bare ut uansett.
  20. Har du litt is i magen kan du også få tak i en premium stang brukt til en god pris, men for og komme igang er denne helt ok
  21. Ser ut som endel har hatt problemer med det vanntette lokket på sony xperia z3/compact som sitter over sim/mem kortene. https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/USB-Port-keeps-popping-open/td-p/887648/page/2 Om det er verdt og ikke kjøpe denne tlf på grunn av dette vet jeg ikke...
×
×
  • Opprett ny...