Gå til innhold

Dryfly

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Store Sandungen ligger under Asker Jff, og det er tillatt med Belly !!!
  2. Dryfly

    Hemsila

    Medfører dette riktighet så er det jo f.. meg en skandale, ikke for fisken selvfølgelig, men for oss som klinte til med et sesongkort i år, og selvfølgelig alle andre fiskere også .Har riktig nok fått fisket endel i elva i år, men hadde jo planlagt flere turer, tatt fri fra jobb etc, og skulle virkelig få brukt sesongkortet i år....... Er det virkelig så ille, at elva går brun hele tiden....og helt frem til snøen kommer......? Føler i såfall jeg har betalt for en vare som har gått i stykker, og som ikke kan repareres .....pengene tilbake ???
  3. Dryfly

    Vulgatafiske

    En liten teori i forhold til noe av det jeg har opplevd under vulgatafiske er at fisken av og til slår duns med halen. Det er nok ikke det som er svaret på krokingsgåten, men har faktisk oppleved å kroke fisk i bakre deler under vulgatafiske , og også sett at fisken slår duns med halen.Har en teori om at kanskje fisken vil drukne døgnflua før den spiser den.....vet ikke, men kan det være en forklaring på at det av og til er vanskelig å kroke fisken? Noen som har opplevd det samme?
  4. Dryfly

    Vadsø og omegn

    Hei hei ! Har bodd ett år i Vadsø for noen år siden, og som " fluefiskende-søring" var det eldorado for meg. Navarsvannet er skikkelig undervurdert, hadde mine største fluefiskeopplevelser der...tidlig myggfiske i juni og vårfluefiske i juli,var helt kongefiske. De innfødte gadd ikkke dra dit fordi det var for kort-tur.....??Største røye på myggpuppe i juni på 1,5, samme dagen fikk jeg 10 fisk mellom 8 hg og 1 kg. Største ørret en dag i juli på 1,2kg , dagen før ble det tatt en ørret på 3,2 kg på tørt!!! Dette er noen år siden, så jeg kan ikke garantere for dagens forhold. Har også fisket i de aller fleste laks-og sjørøye elvene med ok resultat. Mange fine elver ! Hadde også en knalltur i de øvre delene (ikke lakseførende)av Vestre jakobselv, noen år etter jeg bodde der, 2002. En utrolig vakker flue elv, Vi hadde ikke de råeste klekkingene på turen, men fikk mange fine fisker, mye ørret i kilos-klassen...spottet også ørret på 2-3 kg, som vi fisket på , men de var smartere enn oss...:-) Lykke til der oppe!! Legger ved een liten teaser fra turen....... Ps: ta med teip på fisketur...som dere ser , reddet det meg , da snellefestet på stanga gikk til helv....
  5. Hvor er bildet, tåka.....?
  6. Enig med Robin, kø er for de som absolutt må på de mest kjente plassene. Har fisket i Hemsil noen sesonger nå , og kjære alle sammen...det er nok av kongeplasser i hele elva. Har vært på steder i elva i de beste periodene uten å sett en sjel på en hel dag. Elva er lang og gromplassene er mange. Treffer selvfølgelig folk på vandringene langs elva, men det er jo bare hyggelig...., å treffe likesinnede, diskutere vannstand , klekkinger , frustrasjoner ,og kanskje hjelpe en fluefiskenede "kompis" og håve en fisk. De nye reglene er greie nok, og de nye prisene er "stramme", men vi trasker rundt i G-3 vadere, Sage stenger og annet dyrt utstyr, så da har vi vel råd til å svi av noen bærumstiere ..( hundrelapper) for å fiske i en nydelig elv. Tror nok fiskepresset på de mest omtalte strekkene vil vedvare, gjerne for meg....så kan jeg beholde stedene uten navn for meg selv. Og til "Elmer"......som stod bak steinen forrige sommer....vi sees snart, du er verd hver en krone!!! Stå på Tor.
  7. En kort formiddagstur i Askerskjærgården sammen med Dryfly, resulterte i årets første SØ. Deilig å kjenne draget i stanga igjen. Fin Torsk Dverak.
  8. Isfiske med agnsild etter sjø-ørret, det er som å denge bly i flyesonen i Hemsila.... fysj og fysj..Sees i vannkanten ved Askerlandet i morgen dryfly. Da skal vi ta`n...på flue. Rapport kommer
  9. Hei Knut M og andre som kanskje kan gi svar. Her Bestillt G-3 vadere fra TCO, fikk beskjed om at de var sendt 27.5.05, begynner å bli utålmodig. Noen som har erfaring med hvor lang tid det tar før pakken ankommer. Kommer den til posten eller med budfirma ?? :roll:
  10. Dryfly

    Numedalslågen

    Takk for de tilbakemeldingene som kom. Dro opp og fant et nydelig strekk ovenfor Lampeland etter anvisning fra noen lokale. Fisk fikk jeg også, alle rundt 500 g. og i flott kondisjon.
  11. Dryfly

    Numedalslågen

    Ingen som har fisket i Numedalslågen ? Jeg mener fiske etter ørret for å ha presisert det....
  12. Dryfly

    Numedalslågen

    Er det noen der ute som vet hvor langt opp man må i elva før det begynner å bli bra forhold for fluefiske og evt. noen sikre plasser ??
  13. Var en tur i elva på tirsdag, ved Nesbyen. Fine forhold tidlig på dagen, med bra klekking, fikk mye fisk, men flest rundt minstemålet. 2 stk på 1/2 kg var allikevel ok. Måtte gi meg i 16-tiden, da kom regnet og blåsten. Det er ganske mye fisk rundt 20-25 cm i elva, men mulighet for større fisk er absolutt til stede. Snakket med en kar som hadde fått fisk på 1,3 og 1,8 dagen før, på tørt selvfølgelig.... :shock:
  14. Grattis!! Det hørtes helt rått ut. Er selvfølgelig nysgjerrig på hvor du har vært ,men skal ikke mase så mye om det ,man var du i elva?? Og hva tok du den på ? Skal til øvre deler av Hallingdalselva på tirsdag. Rapport kommer. Så du noe vak i elva......aurivili???
×
×
  • Opprett ny...