Gå til innhold

Flue-amatør

Members
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for infoen, Loke Da må jeg nok pakke med #4 stanga, skjønner jeg.... Trodde bestemt det var en promillegrense i Danmark, men, men så feil kan man ta Tror ikke fruen blir spesielt imponert om jeg drikker og kjører bil, men jeg har tatt utskrift av svaret ditt, så hun kan se med egne øyne at det er vanlig i Danmark.
  2. Hei Loke. Vi skal tilbringe 10 dager i Danmark, så vi kommer i land i Fredrikshavn, så avslutter vi Danmarksoppholdet i København, hvor vi så kjører svenskekysten hjem til Norge. Blir nok ikke mer enn eventuelt 1-2 dager med fiske, da det ikke er noen egotripp jeg er på :? Så man kan vel godt si vi skal tilbringe tid i "hele" Danmark
  3. I dag klokka 1400 reiser jeg til Danmark med fruen. Er det noen som har noen tips om fiske, samt regler for fiske der? Tar også imot tips om attraksjoner det er værdt å besøke.
  4. Er det noen som har noen tips om fluevalg på finnmarksvidda uke 30? Tar utgangspunkt ifra Kirkenes. Har vel skjønt såpass at man "må ha" "russerfluer" og mygg i boksen, men hva kan man forvente av døgnfluer og insektsliv generelt :?: Ble mange ", men det blir nok en fin tur likevel
  5. Når det gjelder vingene var de litt smalere enn de som er avbildet på toppen av denne siden.
  6. Fikk den ikke på så veldig nært "hold", men den var ikke så voldsom stor. Kan tippe størrelse 16-18. Det var midt på dagen, så det var nok dun.
  7. Var å fisket på Tverrsjøen, ved Jevnaker i helgen. Hadde håpet på vulgata-klekkinger, men den er fortsatt fraværende. Det var en rødaktig døgnflue på vannet, men jeg klarte ikke å identifisere den utifra opplysningene jeg fant på denne siden. Hva kan det være :?:
  8. Har fisket gjedde i de nederste delene, ja. Har også vært på "gjeddefestival" i Mesnaelva, men der var det veldig lite gjedde :?
  9. Er ikke fiske etter hunderørret veldig likt laksefiske da? Store fluer og tohåndstenger, slik som fiske etter storørreten i randselva er. Det blir nok litt vel mye "laksefiske" for min del, med tungt utstyr og ekstremt lang tid mellom hver "laks". Har vært en del turer i lågen, men da har det vært gjedde og harr det har gått i. Ja, ja hver sin smak, har sikkert en sjarm det og
  10. Hvilken type man skal velge, kommer jo ann på hvor mye man har tenkt til å gi. V-formet går vel lettere i vannet enn en med u-form, så det er sikkert å foretrekke? Vil bare nevne at Prima har tilbud på RT bellyer nå, til 1199,- med svømmeføtter, og billigere tror jeg ikke det er mulig å få det i norge. Det er halv pris
  11. Jeg tror også dette skal prøves til sommeren. Mye av mitt fiske foregår på stille vann hvor det er meget lite aktivitet. Hvordan knyter dere på to fluer?
  12. Jeg tror nok ikke loop trad er noe for mitt vedkommende. Jeg er ikke fullt så forsiktig med utstyret og jeg forestiller meg at det åpne bremsesystemet vil komme til stor irritasjon. De andre snellene til loop er jo greie. En kompis av meg har evotech og den virker som er veldig bra.
  13. Flue-amatør

    Vadebukse

    Det var vel dette flere, meg selv inkludert, fryktet da AF tok over agenturet. Dette er ikke bra. Det er bare å øke handelen fra utlandet, til AF forstår at de ikke har monopol på fiskeutstyr. Går utifra det var Gero du var innom, da J&B ikke har hatt Vision?
  14. Flue-amatør

    Os i Ø

    Jeg har fisket ganske mye i Rørostraktene. Fisker der oppe ca en uke i året. Har enda til gode å fiske i elvene, da det stort sett blir fiske på stille vann inne på fjellet, i gangavstand fra hytta vi er på. Men en ting er sikkert, og det er at det er et vakkert område med masse fin fisk
×
×
  • Opprett ny...