Gå til innhold

Matthi

Members
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. ..hvis det finnes musikk med såkalte "clean voice" som jeg virkelig liker, så blir det denne her
  2. noe inspirasjon ang. multefiske --->http://www.sexyloops.com/2013.shtml?0619 Autoren vet hva han snakker om, han fikk flere fine fisk langs tyske kysten (østersjøen) denne sommeren. Selv har jeg null erfaring med multefiske, men synes det høres meget spennende ut. Håper jeg får meg en tur ned til hjemmelandet til neste sommeren for å prøve meg etter multe..
  3. Matthi

    Lyr!

    Takk for tipset Anders WS! Det er litt kjøring ja, men som du sier, med ørretutstyr & telt kan det sikkert bli morro
  4. Matthi

    Lyr!

    Heisann! Er helt fersk ang. lyrfiske. Fikk 2 stk i fjor mens jeg var på besøk hos en kompis i Trondheim (største på 63cm) - jeg synes dette var en helt vill opplevelse! Nå skal jeg få besøk av en fiskekompis og vi vil gjerne prøve å lure lyren Jeg bor i nærheten av Oslo, har verken båt heller tilgang til båt og leter etter fiskeplasser der det er mulig å fiske fra land. Sjekket litt på GoogleMaps o.l. men den norske kysten er laaaaaang, da er spørsmalet hvilken retning man burde kjøre. Tittet litt på Bergensområdet, Hardangerfjorden osv. Noen som har tipps? Jeg er villig til å ta en lengre kjøretur (Kompisen som bor i Trondheim er selvfølgelig på ferie på denne tiden, så det blir vel ikke Trondheim denne gangen, tror jeg..) PS: Jeg vil ikke ha godplassene eller GPS Koordinater, bare et lite hint hvor det er mulig å få lyr fra land PPS: Vi kommer til å bruke "vanlig" SØ-utstyr (#7), dvs. vi jakter ikke på lyr i "Igor-Klassen" Tipps tas gjerne imot via PM Hilsen, Matthi
  5. Matthi

    Nitelva

    Hei alle sammen! Kjappt spørsmål: Trengs det et ekstra fiskekort for Nitelva, eller holder det med OFA-Kortet? Takk på forhånd.
  6. http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50163202/ finnes også som klipslampe
  7. Vet om en butikk i Tyskland som har flerfarget backing. Butikken leverer også til Norge.. http://www.adh-fishing.com/flyline/backing-running-line/multicolor-backing.html Lønner seg også til annet stash
  8. Takk Olav! Skal prøve å lage et par til med smalere thorax uten kulehode
  9. Takk for ros & tipset ang. bindetråd ..har dere favorittfarger / kombinasjoner? ..prøvde å laste opp flere bilder samtidig, men fikk evig feilmelding..
×
×
  • Opprett ny...