Gå til innhold

Hege Anita Ruud

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Hege Anita Ruud

  1. Gårds og bruksnummer kan mottas om du sender meg en Mail på hegeanitaruud@Yahoo.no
  2. Bygningene er brukt helt frem til nå som feriested. Trengs regelmessig vedlikehold. Båthuset trenger ny panel. Dere som ønsker mer info, bare send meg en Mail på hegeanitaruud@Yahoo.no så får dere bilder i retur.
  3. Bilder er under fremskaffelse. Send meg en Mail på hegeanitaruud@Yahoo.no så ordner vi det der! Blir mye bilder man plutselig skal gå igjennom... Tar litt tid ;0) er du kjent med området?
  4. Etter at vår far døde brått og uventet vurderer vi å selge familiens feriested gjennom fire generasjoner. Gården er på ca 6 mål (hus, stabbur og låve) tomt og ligger i Sømådalen (Engerdal kommune). Med gården hører det til et naust nederst i elva Sømåa (ca tusen meter fra gården). Elva renner rett nedenfor gården. I tillegg har gården fiskerett i Isteren OG en fiskvolltomt helt nede ved vannet i Isteren. Tillatt å oppføre 50 kvm hytte. Tilknytningen til Femundsmarka og Isteren gjør området helt unikt og er kjent for særdeles gode jakt, fiske og hundesport forhold. Har du spørsmål så ring Øyvor Sømåen på tlf 98077980.
×
×
  • Opprett ny...