Gå til innhold

foslanden

Members
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ønsker å kjøpe en tohånds stang på 13-14 fot i klasse mellom #8 til 10 Guideline LPXe hadde vært knall, hørt mye bra om den. Rop ut om du har noe interessant å selge. Gjerne med passende klump til. Kan også vurdere snelle med stanga. Første tohånds kjøp så vil helst ikke ha noe som ikke egner seg for nybegynnere
  2. Ny SØ stang, Loop evotec 9'6 #6 på salg
  3. Har faktisk en 15fots 0.35mm Guildeline power strike liggende. Er det noe jeg kan bruke med 0.28 spiss? Kom akkurat på, når jeg sto å fiska hadde jeg en brukbar fisk etter flua. Så bølgene av fisken rett under overflata. Men tok ikke flua da selfølgelig
  4. Her er et bilde av plassen hvor jeg fikk små ørret og så større ørret.
  5. Takk for svar Skal få tak i ny fortom og nye fluer! Har nesten bare reker Hvordan er det å kaste med så lang fortom da? Høres ut som det kan bli ganske problematisk.
  6. Bruker 0.28 fortomsspiss, fortomen er ca litt lengre enn stanga(10 fot) Prøvde med litt forskjellige reker. rosa, orange, hvit. Vet ikke hva fisken spiser der nå. Ellers så prøver jeg å trekke flua på litt forskjellige måter. Ganske fort. Bruker et flyt/s1 snøre. Vet ikke om dette er det beste å bruke? Edit: På fjæra sånn som nå ser jeg bunn gjennom hele strømen. Fiska da det var veldig svak strøm til det var helt stille, og til det begynte å flø igjen.
  7. Var i Erikstad straumen i dag, fiska litt her og der rundt straumen og fikk ikke noe spessielt. Når det var full fjære og straumen sto stille begynte sjøørreten å hoppe. Fikk mye små-mort på 10cm kanskje som ikke bøyde stanga. Største SØ'en jeg så hoppe var kanskje et halvt kilo? Spørsmålet er da hva gjør jeg for å lure de som kanskje er litt større?
  8. Hva mener dere med å bruke intermediate om jeg vil lengre ned? Trodde intermediate holdte seg rett under overflata, og for å få fiske dypere så brukes synk liner?
  9. Hei! Tenker på å oppdatere snørene til enhands stanga. Fisker i sjøen etter SØ og elv etter SØ og små-mellom laks. Har stort sett bare fisket med flyt snøre tidligere. Lurer på hva jeg trenger til å være godt utrustet til både elvefiske og sjøfiske. Vil ha 2 nye snører som jeg klarer meg med i de fleste situasjoner. Flyt? intermediate? synk1? synk3? Har en LTS X1 #6. Og har brukt et #7'er snøre på den. Burde jeg fortsette med #7'er snøre til den stanga eller gå ned til #6?
  10. Ser ut som en fin elv, så tenkte å dra dit i sommer. Noen som er kjent i elva som kan gi tips om hvordan sone og hvor det er fint å stå? Fisker med enhands #6 og trenger god plass bak meg Hvilke fluer er det som duger? Er det bare sjørøye som fiskes her? Og hvor får jeg kjøpt fiskekort?
  11. Dro til Gullesfjorden i dag. Kom fram etter 30min kjøring, skulle ta på meg vaderne men så faen hadde jeg ikke glemt vadeskoene igjen hjemme! Så en del vaking, men om det var Sjøørret eller noe annet vet jeg ikke Prøver på nytt i morgen!
  12. 3 timer fiske i dag. 0 fangst! Må da gjøre noe galt... Neste tur går til Gullesfjorden så får jeg håpe resultatet blir bedre der!
  13. Har hørt at det er bra i Gullesfjorden. Men er jo en ganske svær fjord. Vet du om noen gode plasser?
  14. Hei! Har prøvd meg på SØ en del i vår/sommer men har ikke fått annet enn sei og torsk. Begynner å bli litt frustrerende Bor ganske nært en fjord hvor en venn av meg har fått laks på sluk(!) og fjorden er kjent for laksefiske her hvor jeg bor. Tenkte å prøve på SØ med fluestanga i denne fjorden men vet ikke hvordan jeg skal gå fram og hvor jeg skal begynne. Legger ved en link til kart over fjorden: http://kart.finn.no/?lng=15.87254&lat=68.49890&zoom=14&mapType=norortho Som dere kanskje skjønner er jeg ny med SØ fiske og fluefiske generelt. Aldri fått SØ i havet. Tar imot tips med stor takk
  15. Er CC samme type brems som på Danielsson orginal snellene?
×
×
  • Opprett ny...