Gå til innhold

christopher.

Members
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei:) noen som vet om nettbutikk i Norge som selger disse? Prøvd hos nfisk, har ikke str large og fjellsport får ikke tak i lenger:/ Mvh Christopher
  2. Tur med Bellybåt på Karlsøy idag, mest inne mot grunt vann og liten tur utom bukkholmen
  3. Hei. Har en scirrea Kenai Vadejakke du kan kjøpe? Den er din for 600 ink frakt:) Mvh christppher
  4. Hallo. Har en l5w for salg, med ekstra spole, noe bruks merker på snellehuset og foten, spolene er det omtrent ikke noe på. Kun ute etter salg, litt usikker på pris? Men kunne tenke meg rundt 1800 pluss frakt og oppkrav. Legg ut Mail for bilder:) Mvh Christopher.
  5. Ute en tur på søndre karlsøy i kveld, 2stk tok på orange cdc reke i str 6, hadde en etter like før det ble mørkt. pluss han jeg fiska med var borti et par men ingen på land.
  6. Hei swede:) det er fast intermediate jeg har fisket med. Har idag prøvd den med et guideline 4cast kl7 som veier 17gram. Dette synes jeg passet perfekt etter min kastestil, det er også mye kortetere klump på 4casten i forhold til ridge linne. Tror også den lange klumpen på ridge line er med på å ødelegge for meg.
  7. Hei. Dere som fisker i mørvika og i område der, er veldig lite kjent der, men kunne tenkt meg å prøve. Har vært å titta litt, men hvor er det greit å pakere og fint å stå for og fiske litt? Er jo veldig mye hytter rundt der. Christopher.
  8. hvis jeg skal veie ridge line lina i 6/7 hva veier jeg? hele greia eller bare klump delen? finner ikke vekta på den noe sted.
  9. det kan hende, men 6/7 lina synes jeg ble for lett, fikk den ikke til å lade stanga skikkelig.
  10. Ja ikke sant, line greiene er vanskelig, koster litt å finne den jeg liker å så lenge ingen rundt her har kastebasseng. Vet ikke vekta på den lina?
×
×
  • Opprett ny...