Gå til innhold

Andreassti1

Members
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andreassti1

  1. Jeg startet også med GL sin flystarter, og fikk et nytt liv som fluefisker da jeg kjøpte ny.. Da ble flystarteren som en tømmerstokk i forhold;) jeg gikk for Fluvius 904(ikke M utgaven), har testet mye siden den gang, men er og blir fluvius 904 som jeg får godfølsen med:) Dra til en butikk der du kan få testet utstyret, ikke gjør samme blemma som meg med å kjøpe highend utstyr som ikke passet meg i det hele tatt:) #4 vs #5 må du kjenne litt på selv, været på fjellet er jo ikke lett og hanskes med, men om du mener du ikke er så vindutsatt ville jeg gått for en firer. Den stangklassen bruker jeg til 90% av mitt fiske.
  2. Whiting Hebert Miner sadlene er stort sett krokstørrelse 10-14 og har ikke like tette hacklefibrene som whiting red label sine sadler. Skittfiske har til tider noe utvalg av disse. Bruker stort sett disse til fluer jeg binder opp i store antall, så går nakken til mer morro binding:)
  3. De delte nakkene er å få kjøpt fra whiting også.. http://www.nfisk.no/Nettbutikk/tabid/113/List/1/CategoryID/386/Category2ID/553/Level/2/ProductID/7579/Default.aspx Ville helt klart gått for whiting, om så kun en farge ville det vært grizzly eller dun.
  4. Andreassti1

    Nakker

    Om det er poser til whiting nakker tar jeg de gjerne;) har et par som begynner å blir slitne og foretrekker at de ligger trygt i posen sin:)
  5. Det blir vel litt smak og behag samt hva man skal binde. Bruker mye sadler selv når jeg skal binde opp mange fluer i samme størrelse, da er de jo geniale. Men her blir det jo spurt om noe som dekker krokstørrelse 10-20, de fleste sadler vertfall jeg har dekker kun toppen 3 størrelser, mens med en nakke dekker du fint hele spennet. Så her er det vel en nakke som bør anbefales?
  6. Fikk Tmc Vise 2 Blue, veldig fornøyd:)
  7. Veldig fornøyd med Simms Guide vesten. Deilig å ha på seg, mange lommer, 2 drydip/pulver lommer og geniale tippetlommer:)
  8. Penslene er bare boret og stukket ned ja, selvsagt fjernet "kost" delen, men det skjønte du vel:p hadde litt det problemet med dubbingboksene første gangen, men lærte da av feil og boret raskt og brutalt gjennom og da gikk det fint:) til litt grovere dubbing foretrekker jeg litt større hull:)
  9. Sånn har jeg det da:) dubbing dispenserer er bokser fra biltema til 20 spenn som jeg driller hull i, Pensler fra søstrene grene til 1kr funker fint som trådholdere, kjøkkenutstyrstang fra ikea (20 for tangen, 9 for 10 kroker) til nakker og fjær:) Edit: sorry for bilde kaos, men enten ble de altfor store eller sidelengs. Vertfall er på paden:p
  10. Fikk pakken min fra flytyers dungeon i dag, 200 spenn + 9 dollars frakt:D
  11. Hei! Les denne: http://www.elbe.no/fisk/andre_napp/fluefiske/17988/no og scroll deg ned til "feilsøk". Det hjalp meg veldig da jeg var i dine sko for ikke så altfor lenge siden:) Ikke bry deg for mye om lengde nå i starten, den kommer etterhvert når teknikken begynner å sitte:)
  12. Den der må det gjøres plass til i boksen
  13. Du blir livsfarlig i trafikken hver gang du kjører forbi et vann eller en elv!
  14. Vera! Fanger både liten og stor som våt, og som tørr fanger den både på vakeløse dager og dager der alt mulig spreller i overflaten:) har vært en lifesaver for meg ganske så ofte:)
  15. Tar det som et godkjent;) Utrolig deilig snelle, bruker den selv på en lpxe #2, sweet combo:)
  16. Kjøpte nettopp noen kroker herfra Hends BL 454, noen som har erfaring?
  17. Nå er jeg såpass fersk i gamet at det å få fisk i seg selv er målet, så føler ikke at jeg kan være så kresen:p men jeg kan jo ikke lyve heller, jo større jo morsommere og mer adrenalin. Men heller et perfekt kast og et eksplosivt jafs fra en 400 grammer på tørrflua, enn en 800 grammer på en druknet vera på vei inn;)
  18. Du får hilse gutta og si at de er veldig flinke! Hilsen stiv og støl gammel turner:p
  19. Kjøpte en del her: http://www.ebay.com/itm/300890626626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Og så langt veldig fornøyd:)
  20. Av en eller annen grunn har jeg vansker for å ønske Suarez vekk, litt merkelig egentlig med tanke på hvor dårlig lys han har satt seg og klubben til tider. Det er vel det fantastiske spillet han kan komme med og mangel på ordentlige erstattere:/ men om han virkelig vil forlate klubben har han ingen ting i drakta og gjøre, og jeg forventer at han drar vekk fra PL med tanke på at skylder på engelsk media.. Men karen har i det minste litt selvironi;) http://www.youtube.com/watch?v=FCDB-KLDv2w YNWA
×
×
  • Opprett ny...