Gå til innhold

Jaran

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kjøpte en slik av Jakob for ett par uker siden. Flott laget og helt genial! Handelen gikk kjapt og greit og frakten tok under en uke! jeg er strålende fornøyd. Anbefales!
  2. Overskriften sier vel det meste... Orvis Superfine stenger, alt av interesse.
  3. Har en strøken Whipsercreek 8,6`#4 som dessverre får alt for lite fisketid etter jeg ble hardt rammen av glassfibersyken for noen få år siden. Stanga kan byttes i stenger av glassfiber eller Orvis sin "Superfine" serie. Klassiske "high end" sneller er også alltid av interesse. Bilder sendes på forespørsel. Kontakt meg på tlf/sms 45512879
  4. Vurderer salg av denne godbiten. Stang man sjelden ser til salgs. Nydelig tørrfluestang! Hel og pen stang med orginal tube og trekk. Bud over 3000,- +eventuell frakt vurderes. Kan eventuelt byttes mot glassfiberstenger, Orvis Superfine stenger eller high end klassiske sneller (str #4-6) Ta kontakt på tlf 45512879 ved interesse og for bilder.
  5. Ønsker å kjøpe Orvis CFO snelle(r) i god stand. alt av interesse. Send PM eller SMS 45512879 dersom du har en liggende du vil kvitte deg med.
  6. Er interessert i stenger av "Trout bum" utgaven av Orvis sin Superfine serie. Alle klasser og lengder av interesse. Har også mye rart å bytte med om det skulle være av interesse for noen fremfor å selge. (Nei jeg er ikke interessert i Superfine Touch og Carbon)
  7. Dagens glassfiber er nok ikke hva det en gang var (heldigvis...). Ser ofte at nyere glassfiberstenger også har noe carbon i seg for å gjøre dem raskere og mindre slaskete. Med andre ord kommer nyere glassfiberstenger i alle former og aksjoner. Selv har jeg en Hardy Glass "The Test" 7,5' #4 som er rimelig myk i mine øyne. Den kaster som en drøm med WF snøre med lang klump. presenterer så perfekt som den kan bli i min hånd og er en absolutt drøm å kjøre fisk på. Har også prøv stive glassfiberstenger som føles ut som spett sammenlignet med feks min Orvis Superfine Carbon #5 (dette er en fullflex carbon sak...) Jeg synes glassfiberstenger er grisetøft, både fordi det er behagelig å kaste med, det presenterer pent og det er sykt gøy å kjøre fisk på. (og det er vel stort sett dette (tørr)fluefiske handler om, eller?) Blir helt klart flere glassfiberstenger i min hylle etterhvert!
  8. Flott snelle, men avventer litt her...
  9. Flaggskipet til Guideline, produsert i USA. Dette er en skikkelig gromstang som er vanskelig å få tak i da det ble solgt veldig få av disse i Norge. Ny pris lå på ca 7000,- (!!!) Strøken stang selges for 2500,- Kan besiktiges og prøvekastes i Sandefjord. Kan eventuelt bytte i #4 eller #6 stenger av merkene Orvis, Winston, G.Loomis, Hardy eller Thomas & Thomas. Kan eventuelt også bytte i klassisk snelle #3-5. Kom med forslag. NB. Jeg vet bildet er av en #5 stang, fant dessverre ikke noe info om #4 i farta.
  10. Godt å høre! stangringer som fryser er noe du blir godt kjent med etter noen sesonger med sjøørretfiske Tenkte meg at nymfer og kanskje streamere ville funke ja, men tørt?? må være noen microskopiske fjærmygg eller noe det da?
  11. Finner lite om dette på nett fra før så tenkte jeg skulle spørre folket her... Sitter å drømmer meg bort på internett og ser gutta i alaska, canada og nordamerika drar svære brunørreter på streamer og nymfer på vinterstid. De baser i snø og kaster mellom isflaka og ørreten glefser over streamere vilt vekk... det er i allefall sånn det fremstår på bilder osv. så til spørsmålet mitt: Er det noen som har prøvd noe tilsvarende i Norge? Er det noen vits å prøve seg med synkliner og streamere i vintermånedene, eller er det best og krype sammen forran bindestikka og smøre seg med tålmodighet frem til våren? Jeg har bodd hele mitt liv i vestfold og fisket sjøørret på den tiden av året hvor gradestokken er på minussiden, men nå skal jeg flytte til ett småbruk mellom Rena og Elverum og frykter at vinteren kommer til å bli litt for lang. Håper kanskje det kommer noen solskinnshistorier om vinterfanget ørret eller harr på flue. Gjerne med tilhørende gode tips så klart
×
×
  • Opprett ny...