Gå til innhold

Thomas_R

Members
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Teltet fra Quechua har innertelt og ytterduken tåler mye vann...husker ikke vannsøylen i millimeter!
  2. Hei Elisabeth Jeg har et pop-up-telt fra Quechua som jeg bruker på turer hvor jeg ikke skal gå langt (brukte det senest på fredag ved Kvinda i Ål). Jeg er veldig fornøyd med dette teltet. Fantastisk digg å ordne "leiren" raskt når det begynner å regne eller det blir mørkt. Byggekvaliteten virker også å være bra. Jeg skjønner kritikken fra de andre som skriver her. Det er litt tungt og stort/upraktisk å bære utenpå sekken – er derfor jeg har et annet telt for lengre turer. Jeg har en modell som skal passe for 3 personer, men man er jo aldri 3 folk i et telt så da er det goood plass til to + bagasje. Jeg har denne modellen...vet ikke om du finner den i Norge: http://www.quechua.com/en-HU/notice/player/24/produits-mode-d-emploi/25/zelt-2-seconds/356/2-seconds-installation.html Skal du kun ha ett telt og bruke det på lengre turer ville jeg valgt noe annet, men jeg har ikke noe vondt å si om disse teltene fra Quechua.
  3. Tusen takk til dere, hjelpsomme sjeler, som har kommet med tips! En nabo hadde tipset meg om Votna så vi campet der på fredag, men fant bare småfisk (maks 200 gram). Det var da jeg kom på å spørre dere på forumet om hjelp. Dagen etter stakk vi innom en sportsbutikk i Ål og etter en lengre prat med en langhåra fyr ble det til at vi prøvde Hallingdalselva sone 1A, men også her fant vi bare småfisk. Vi ble litt oppgitt og reiste tilbake til Votna for å finne et bedre strekk, men uten hell...bare mer småfisk. Etter frokosten i dag vurderte vi å reise hjem, men været var hærlig og vi lette etter et nytt sted i Votna. Vi fant et utrolig idyllisk område med foss, kulp, strøm og stilleflytende elv. Her fikk vi trua igjen! Jeg fikk 25 fisk i helga, men ingen over 250 gram....lurer på hvor de litt større er..? Kvinda og Holselva skal forhåpentligvis besøkes litt senere i sesongen! Dette var en liten rapport! Tross en ikke altfor vellykket tur er det godt å komme seg ut og jeg er veldig takknemlig for at dere har svart på innlegget mitt!
  4. I dag tok jeg og to kompiser turen fra Oslo til Lærdal for å fiske grom ørret etter samtale med elvelagssjefen som fortalte om fine forhold. Da vi kom fram var vannstanden veldig høy så det gikk ikke å fiske i fellessona og fluesona var stengt. Stemninga i laget sank en del hakk og vi vendte snuten østover igjen. Nå er vi "lost" i Ål og trenger sårt tips til et fint sted å fiske...helst rennende vann. Dagens opptur var jegergryta på primusen. Håper noen kan hjelpe oss med å få en solid opptur i morra! PS: Hemsila blir for dyr for oss, dessverre...
  5. Thomas_R

    Marka 2014

    Takker! Jeg begynte fluebinderkarrieren i romjula og får stadig større selvtillit...skal se om jeg greier å lage danseflua di – den så veldig fin ut! Nå gleder jeg meg til et døgn eller så med ro i sjela og vakende fisk!
  6. Thomas_R

    Marka 2014

    Har du en link til en bindebeskrivelse?
  7. Thomas_R

    Marka 2014

    Bestilte av Robban på tirsdag og fikk den levert i går – altså én dag leveringstid Har fri i morra og da blir det overnattingstur til lørdag. Skal prøve meg i Bærumsmarka!
  8. Thomas_R

    Marka 2014

    Det kaller jeg en perfekt kveld..!..alle fikk en hver, bål, kaffe, pølser og tørrfluefiske. En mann trenger strengt tatt ikke mer! Gratulerer forresten
  9. Thomas_R

    Marka 2014

    Takker! Jeg synes også den var nydelig
  10. Thomas_R

    Marka 2014

    Satt ny pers i dag med fluestang i hånda!
  11. Thomas_R

    Marka 2014

    Deilig å være i gang med fiske allerede nå! Gratulerer!
  12. Thomas_R

    Marka 2014

    Kjøpte stanga av Robban på Villmarksmessa i fjor. Tenkte å ringe han over påska...er vel ikke oppe på Gero nå. Kan jo forsåvidt sende han en PM og plage han med arbeid i påska
  13. Thomas_R

    Marka 2014

    Takk for tipset! Skal sjekkes!
  14. Thomas_R

    Marka 2014

    Tenkte meg det. Er en Guideline EXP4. Nest ytterste ledd som knakk.
  15. Thomas_R

    Marka 2014

    Takk for det Olav og Waffern! Etter et kjapt Google-søk ser det ut til at en ny del koster 500kr. Er det mulig å fikse en stang som er knekt?
×
×
  • Opprett ny...