Gå til innhold

FredrikR

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. ok .har du noe erfaring med mono kontra coata? Litt smak og behag. Mye mindre motstand i mono, noe som gjør at du kaster lenger. Grunne til at jeg har valgt å kjøpe denne rullen er fordi det er digg å kunne bytte etterhvert som skytelina begynner å "krangle"
  2. skyteline vi snakker om;) 0.60mm jeg bruker til laks:)
  3. http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sene/Monofilament/Trilene-Sensation/Trilene-Sensation-270m-Blaze-Orange--141519-p0000072902 Denne bruker jeg til laksefiske. På linje med alle andre skyteliner. Blir den slitt er det bare å bytte
  4. jeg var av samme oppfatning til jeg oppdaget ProTube systemet som er enkelt og (i mine øyne) billig. selges på nordisk. sjekk videoer av , han binder på noe svært lignende ProTube systemet og binder enkelt. jeg begynte med hans prinsipper og plukket inspirasjon fra andre etterhvert.. Støtter dette fult ut! Hva med å få blåst litt liv i denne tråden folkens?
  5. Ja, greit å ha litt planer Høres bra ut de planene du har der. Passe missunnelig på Lærdal merker jeg. Hvordan er det å få kort der hvis mann er ute i litt god tid?
  6. Riktig Fredrik vettu. Pratet med Rune tidligere idag om at vi kanskje skulle tatt en bindekveld en dag?
  7. Masse planer Veit ikke helt hvor turen går, tidlig i juni enda. Har kikket litt på Etne elva. 20 juni så bærer det til Trønderlag i 14-20 dager. Namsen; Fiskumfoss og Værem. Bjøra; Bjøra Camping. Søråa; Litt usikker på valg av vald. Sandøla hvis man rekker + et knippe av andre "små" elver i Nord-Trønderlag. Midten av Juli blir det Åelva i hyen. slutten av Juli blir det Mandalselva og Bjerkreim. Tar denne litt på helen i forhold til vannstand. Utenom disse planene blir det en del turer i Nummedalslågen, da jeg kun har 40 minutter kjøre. Sitter å produserer fluer om dagen, slik at jeg er så godt forbredt som mulig denne sessongen Hvordan blir lakse-sessongen der?
  8. Har en grizzly nakke og en speyhackle du kan få en del fjær av Baggern:) Blir lite brukt her i gården..
  9. Kjøpte meg GL Switch #7/8 i sommer. Ble virkelig overasket over denne stanga. Utrolig hvor genial "allrounder" for meg som er primært laksefisker. Genial å speye med, enhånds som tohånds. Kjøpte med skagit snøret til den, noe jeg personlig mener passer som hånd i hanske. Jeg gikk for snøret i klasse 8 for litt skikkelig trøkk til speying. Vil med andre ord anbefale denne stangen på det varmeste! Fredrik
  10. Var hos den lokale sjappa idag å kjøpte meg Simms G4 vadere, samt en del nytt bindeutstyr Vinteren trenger ikke å være så trist når man binder fluer!
  11. Åja. Aursunda er ei skikkelig morsom elv de gangene det er nok vann Hadde noen turer i Bogna i 2013. Var i slutten av Juni, akkurat i det vannet sank, så blei ikke de store fangstene. Endte vel opp med 8 stk smålaks totalt i Bogna. Sone 4 og 5 det går mest i her også Pen den på bildet. Var ikke mange av det kalibret i 2013? Greit heldig som bor der! MYE elver å velge i:D Er heldig som har samboer som kommer fra Namsos, så blir altid 2-3 uker "ferie" i Namsos med familien hver sommer Btw; Fisker du no på blomsterøya?
  12. Artig klipp. Så de andre filmen du har lagt ut. Bogna eller?
×
×
  • Opprett ny...