Gå til innhold

Thomas Kvernberg

Members
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Thomas Kvernberg

  1. Hehe, spennende! Jeg hadde også bestilt drivanker, men så var de utsolgt fra leverandør... Kan jeg spørre hva du kjøpte til kanoen? Vi trenger jo ikke akkurat de største til packraft/kano vil jeg tro... :) 

  2. Er det mulig å få en liten oppsummering på hvordan disse gjorde det i 2020? :)

    Jeg tenker selv på å lage noen slike, til driftfiske fra båt (packraft) type loch style, som etter planen virkelig skal testes denne sesongen... Først og fremst etter brunørret.

  3. Etter nok en tur til samme vann tror jeg årsaken til liten overflateaktivitet viste seg. Fant meg en plass tidlig på morgenen ved marbakken og så noen få ørreter som gikk nærme overflaten. Det var god klekking av både fjærmygg og små døgnfluer (som jeg ikke helt har klart å finne navnet på) og noen større siphlonurus. Var vanskelig å få fiskene til å ta, men hadde til slutt en på som jeg mistet (tok en liten buzzer). I lunsjpausen kikket jeg tilfeldigvis ned og oppdaget store mengder marflo som satt fast på begge beina mine. Det er vel god grunn til å anta at det er disse ørreten går å beiter på nå, selv med så mye mat tilgjengelig i overflaten. Blir spennende å teste noen marfloimitasjoner neste gang! 
     

    70ABF883-2535-42F6-9C10-28CC7B749779.jpeg

    23FC57E0-DEAD-4D52-BA57-F6783E6E6C72.jpeg

    • Lik 8
  4. Jeg opplever selv veldig vanskelige forhold nå, her i Hallingdal. Vært på flere turer uten å finne fisk, både i sillevann og elv. Selv om vannet var dekket av døgnfluer og flere vårfluer var det i helgen vanskelig å oppspore noe overflateaktivitet. Noen som har gode forklaringer på den dårlige aktiviteten nå for tiden? Vanntempen er god og det finnes rikelig med mat...

  5. Bind opp noen vårfluepupper. Vil også anbefale å ha med en museimitasjon. Den kan gi deg noen morsomme opplevelser i bekk/elv og innløp-utløp, hvis du finner slike plasser:) Vi har sparsomt med døgnflueklekkinger fra Geilo og oppover mot Finse, men det er absolutt mulighet for å treffe på dette, litt avhengig av høyden selvfølgelig. Så da er nymfer og gjerne noen få døgniser greit å ha med (de som Rune nevnte). Sist vil jeg anbefale å se litt på forskjellige teknikker å fiske med fjærmyggpupper og marflo, som kan være en stor del av føden til fisken her. Skitt fiske!

    • Lik 2
×
×
  • Opprett ny...