Gå til innhold

trebor

Members
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av trebor

  1. SA MASTERY GPX HOVER klasse 6 kun prøvekaste en tur. SA MASTERY GPX HOVER klasse 8 kun prøvekastet en tur. Pris er 450,- pr. stk. + frakt. http://nfisk.no/fluesnorer/enhands-line/sa/sa-mastery-gpx-hover#&variation=543978
  2. Eneste som har gitt fisk i det siste, er rolige inntrekk og lang daletid på flua, snakker da 5-15 sek, prøv og se om det hjelper.
  3. trebor

    Tanglopper

    Det kvalifiserer til loppe
  4. Minstemål burde ihvertfall være i henhold til fisken rekker gyte en gang før den blir slått ihjel og ikke noe problem med maksmål heller, da fisken egentlig ikke er voldsom matfisk når blir for stor heller, baglimit på 2 fisk pr. dag har blitt gjennomført på Bornholm fra 2016 og det er kanskje noe vi burde på tenke på her også.
  5. Utrolig god stang kaste med, hadde jeg ikke hatt en allerede så hadde jeg kjøpt den.
  6. Legger ut bilder av noen nye kreasjoner, legger ikke med bindebeskrivelse, send pm hvis du finner noe du har veldig lyst på. Polar Magnus i vinterdrakt med cdc. Polar Magnus med rosa kropp. Tester ut noen nye lopper, ingen navn. Cdc kutling. CS reka. Proppen. Enda et loppemønster som er test i fasen. Glassreke Et par cdc reker under test. Kobber reke. Regnbuesvinet. Vaskebjørn reke SLF dubbing reke. Sprengt sild. Hmm binder altfor mye forskjellige fluer.
  7. Skyll fluene i ferskvann etter bruk, null problem med rust.
  8. Helt enig at den kroker dårlig, for tykk etter min smak, Gamakatsu F314 er mye tynnere og kroker som fy. Har bundet opp noen cdc reker med f314 kroken og kroker godt hver gang.
  9. Interessert i bytte mot eikre fluvius 9.6 klasse 7 ?
  10. Har et til salgs du kan prøve, det er lett så må opp en klasse.
  11. Skal du ha til lange kast, må du vel på skyteklump med running line, da kan du kaste så langt du vil, i wf line er vel Airflo 40+ den lengste.
  12. Syntes ikke rillene gjør at den skyter noe merkbart bedre, cortland sitt snøre har utrolig glatt coating, det glir minst like godt.
  13. Noen som har testet ut dette? http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Fluesnorer/Enhaands-hel-liner/LTS-Zalt/LTS-WF-Zalt-Intermediate-2015166464-p0000184700
  14. Greys platinum er veldig lett line, så den må du ivhertfall opp en klasse og lina er litt kortere en rigde, oppbygning ganske likt som rigde og synker javnt hele lina, føler ikke helt store forskjellen. Cortland 444 camo er verdt prøve, men må også opp en klasse her også, denne lina syntes jeg kaster godt og glir særdeles godt mellom stangringene, synd lina er så veldig kort 27m, slår over veldig godt og litt mere aggresiv oppbygning av lina, synker javnt hele veien og dessuten er ikke lina klar, så hvis sol ute så skinner den ikke som et lyssverd under vann. Bruker selv rigde da det er den eneste lina som er lang nok etter min menning.
  15. Dræberrejen f314 strl. 6, fiskes med rolige inntrekk, kjenner du lugg i flua, la den synke og boom så sitter fisken, testet denne to turer nå, og fisk på den begge turer. Cdc klympen bundet på mustad c49, kun lagt til cdc for mere liv i flua. Vaskebjørn chatruese, fikk et feilsendt coq de leon hackle og slik ble denne snekret sammen, fisker som fy, fikk flere sjøørret på den, for noen uker siden, krok F314 strl. 4.
  16. See thru baitfish, bundet på Owner mosquito strl. 1.
  17. Speykutling med marabou hode, tmc 777sp strl.6 Denne leverte sjøørret i helga, så virker. Kobberbassen med egenmikset dubbing.
  18. Litt svart tusj oppå om ønskelig så blir det en knakende flue.
  19. Kan prøve små fluer også, kobberbassen f.eks hvis fisken er ute vaker, hvis du ser vakende fisk, er du ihvertfall på rett sted.
  20. 1: Hareøre nymfe oliven eller grå med og uten kulehode. 2: Pt Nymfe med og uten kulehode. Trenger ikke fler.
  21. Som THJ skriver er stort sett nøkkelen til suksess flytte seg, finn deg ut flere plasser på kartet som ser ut som "gode områder" for sjøørret, fisk av området relativt kjapt og så flytte seg videre, til slutt treffer du sjøørreten, et lite tips kan være prøve inntrekk med høy hastighet, sleng på f.eks en teppesild og put stanga under armen og dra alt du hæler med begge hender, plutselig smeller det, er ikke alltid løsningen, men ofte når den ikke tar, så kan hastighet på flua være faktor, ikke gi opp.
×
×
  • Opprett ny...