Gå til innhold

Bjørn Rune

Members
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Bjørn Rune

    Stenger

    Bare for å få klarhet, er den solgt? Hvis ikke kan jeg ta den omgående.
  2. Bjørn Rune

    Stenger

    Tar den 10' #7 reaction stanga om den ikke er solgt! Hvor holder du til i landet?
  3. Selger unna noen snører som viste seg være for tunge. 900,- Rio Scandi Versitip #11 med 4 spisser. 400,- Rio Skagit Max 750grain. 400,- Rio Skagit Max Short 650grain. Skagitsnørene er kun prøvekastet, scandi snøret er brukt 1 dag i elva. Bjørn Rune 41593669
  4. Sendte bilder på mail i går, ikke mottatt?
  5. Selger Lts Across 15' #10, dette er prototypen til produksjonsmodellen og er dermed litt strammere i aksjonen sammenlignet med butikkmodellen. Fantastisk til synkeliner og det tyngre junifiske! Guideline 3-d på rundt 46-48 gram går som det griner! Selges siden jeg foretrekker lettere stenger. Lys blå klinge, Lts x1 stangpose og corduratube. Bilder kan sendes på epost eller sms. Også interessert i bytte med sage method 14' eller loomis nrx 14' med mellomlegg selvsagt. Kr 2500,- inkl frakt i Norge. Bjørn Rune 41593669
  6. Bjørn Rune

    airglo 40+

    Tar den #7 fast intermediate. Kan ikke sende Pm, kontakt meg på 41593669 så avtaler vi betaling og frakt.
  7. Ønsker å kjøpe en litespeed iv i str 3, fortrinnsvis uten større riper/skader.
  8. Sage One og Orvis Helios 2 er også superlette stenger, One med dypere og roligere aksjon enn Method. Tror du får Helios med mid-flex, altså noe dypere aksjon, men usikker på hvordan den er å kaste med da jeg ikke har testet selv. Velkommen tilbake til fluefiskets verden!
  9. Lokale forhandleren min har ikke fått inn de nye evolve snørene enda, men de opplyste at de var på vei. Tenker de er på plass i løpet av få uker.
  10. Jeg er godt fornøyd, men har ikke prøvd så fryktelig mange andre snører til dette formålet så sammenligningsgrunnlaget er ikke det største. Jeg går opp en lineklasse, har tilogmed kastet #9 snøre på en #7 stang men da kun spey. Det fungerte meget bra på trange steder, men ved åpne områder og bedre plass var det vanskelig å dra på grunnet høy vekt. Et #8 snøre ville vært å foretrekke i de situasjonene.
  11. Rio kommer/er kommet med en ny line, single hand spey. Ser lovende ut på papiret, men har ikke prøvd selv så tør ikke uttale meg konkret. Ellers har jo GL både bullet og 4cast, bruker bullet selv på enhånds #7 og det fungerer bra. 4cast har jeg fått anbefalt men ikke prøvd enda. Jeg speyer forøvrig 90% av tiden med enhånds.
  12. Jeg klarte aldri å velge, endte opp med å beholde begge..
×
×
  • Opprett ny...