Gå til innhold

MariusH

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av MariusH

  1. Ville nok heller prioritert 256GB disk fremfor å oppgradere prosessor. Jeg gikk fra 320GB til 240GB SSD for litt siden, og det kunne ikke falle meg inn å gått enda lavere. Dersom man hele tiden må være påpasselig med hva man har på maskinen, mister den litt sin mobilitet dersom man må være avhengig av å hele tiden ha ting på eksterne disker. Og det ser ikke ut til at råfiler blir mindre fremover. Ellers høres det fornuftig ut å gå for 16 GB ram. Dette er hvertfall min mening.
  2. Jeg anbefaler absolutt 15" fremfor 13" til foto og video arbeid, dersom dette skal være din primærskjerm. Anbefaler Macbook Pro Retina til ditt bruk, de nye Retina maskinene har ikke mulighet for å skifte ut eller oppgradere komponenter senere. 15-tommer: 2,2 GHz med Retina-skjerm Spesifikasjoner 2,2 GHz firekjerners Intel Core i7 Turbo Boost opptil 3,4 GHz 16 GB 1600 MHz-hukommelse 256 GB PCIe-basert flashlagring1 Intel Iris Pro Graphics Kr 16.990 http://www.apple.com/no/macbook-pro/features-retina/ Da har du maskin som ikke går ut på dato med det første. Med Thunderbolt tilkobling kan du koble til eksterne harddisker med opp til 20Gb/s i overføringshastighet dersom 256Gb internlagring blir for lite. Jeg har ikke peiling på om hvilke alternativer som finnes når det kommer til PC. Man kan sammenligne pris og spesifikasjoner når man skal velge mellom Mac og Windows maskin. Mac har litt andre funksjoner og brukermønstere enn Windows, og det er det bare du som til syvende og sist kan avgjøre om er verdt pengene sånn sett. Det er ikke vanskelig å gå over fra Windows til Mac, så lenge man er åpen for noe "nytt".
  3. Kort bilderapport fra vulgatafiske i juni! Flere bilder på Instagram Tørt Fly Fishing
  4. Simen har skrevet en liten turrapport her på forumet fra da vi i Tørt var på Island i April og jeg har tatt bildene! En dag i ørretparadiset Ikke bare bare å fiske med flue i slike forhold som på bildet under. Men må man, så må man. God helg!
  5. På tidet å bidra litt i denne tråden, hvor jeg finner mye inspirasjon! Liten bilderapport fra noen av fiske- og filmeturene vi i Tørt Fly Fishing har vært på i sommer.
  6. Hei igjen! Vi gutta i Tørt har gjennom 2014 sesongen jobbet beinhardt for å kunne slippe en ny langfilm i høst. Denne gangen blir det forhåpentligvis en langfilm fra Island, et land vi har vært så heldig å besøkt to ganger i løpet av våren og sommeren! Vi har også fartet litt rundt i Norge på jakt etter vakende fisk og trivelige naturopplevelser, foreviget i form av film og bilder! For å korte ned ventetiden noe vil vi legge ut bilder på instagram og facebook! Og dersom du liker det vi holder på med setter vi veldig pris på flere følgere! http://www.instagram.com/tortflyfishing http://www.facebook.com/tortflyfishing Vi har også igjen en del produkter i vår nettbutikk http://www.tortflyfishing.com
  7. Tusen takk! Promoen er filmet med Sony FS 700.
  8. Da har vi endelig fått opp nettsiden vår, hvor vi kommer til å publisere tekst, foto og video utover våren. Vi har også en egen butikkdel hvor vi selger noen ganske stilige klesprodukter, syns vi hvertfall selv! Produktene er utviklet for å være egnet like mye uten fluestanga i hånda som med. Overskuddet vil gå til å lage mer klær, og utvikle konseptet «Tørt». Les mer om hvilke planer vi har for 2014 på http://tortflyfishing.com Vi har i anledning lanseringen av nettsiden produsert en snutt fra Rena høsten 2013. Håper dere liker den, og vi setter pris på kommentarer og tilbakemeldinger. - Marius Huse
×
×
  • Opprett ny...