Gå til innhold

Kevin Edvardsen

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har dessverre gjort meg noen erfaring på akkurat dette..
  2. Sant. Gikk for Winston B III LS 9ft klasse 4 med Saracione Mark IV Trout 3". Handlet fra nettbutikk (nfisk.no) - uprøvd. Om dette ikke skulle føles rett i min hånd kan det returneres har jeg forsikret meg om. Men jeg tviler på at det kommer til å skje =) Denne komboen blir som bestemors gamle smykkeskrin.
  3. En billig stang trenger ikke å være noe dårligere enn en ny stang. Finnes det dårlige stangmaterialer i dag..? https://www.njff.no/tema/jaktogfiske/Sider/Lite-skiller-rimelige-og-dyre-stenger.aspx
  4. Helt klart. Alle du nevner er vurdert. Kanskje spesielt Winston B3LS..
  5. Lillestrøm er litt langt unna, men prøve av stang er så absolutt det beste før et eventuelt kjøp. (Skal sjekke opp Camp Villmark i Lillestrøm) Tanken med tråden var å få noen merkenavn så man kunne lese litt om de nevnte på nettet, nå som kløen er mest intens. Blir nok litt kasting og testing av diverse når Villmarksmessen i Bardu er.
  6. Hei godtfolk. Vurderer ny 4´er stang med medium / medium fast aksjon. Har dere noen forslag til meg? Denne blir jeg å bruke i elv og stille vann med lette fluer og tynne lange fortommer montert. Prisklasse fra 3.000 til 10.000.
×
×
  • Opprett ny...