Gå til innhold

bkgjerdrum

Members
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei hei. Lurte litt på om det er noen her som vet om det er no klekkinger igang i tufsingdalen, narbuvoll,os, håmmolvåll og dalsbygda. Jeg har bare denne uka fra i morgen og dra på tur så jeg lurer litt på om det er no vits? Er veldig takknemelig for raske svar da jeg setter meg i bilen kl 07:00 i morgen.
  2. Satan i hel____te :) er det muli!!!!! grattis som bare f´en til drömme opplevelsen. Jeg ble så misuneli at jeg nesten begynte å grine.
  3. Hei hei. Skal en tur til rena 27/6-29/6 med kona, guttungen og et vennepar. Lurer på om noen har et tips eller har ei hytte og leie ut. Vet at det sikkert er fullt der oppe ved den tia men prøver alikevell. Er det forresten noen som vet om rena kamping er no særli. skulle gjærne holde kona og lilleman igang med no så jeg kan stikke av og fiske.
  4. Takker og bukker. :) :)
  5. Hvær gang jeg skal legge in bilder fra en tur så blir det feil så jeg brekker snart pc`n i to deler. Det står at vært bilde ikke får være større en 500 kb så jeg legger in masse bilder som ikke er større og ender opp med at jeg må skrive om allt sammen pga det oppsto en feil. > hva er den totale kb man legge in? Hva gjør jeg med bildene for at di ska få plass. Hjelp!!!!!!
  6. Ser det ikke lit mer lyst ut med det fine väret nå. Vannstanden burde synke ganske godt fram til fredag hvis dette väret holder. Eller ??? ???
  7. Hei sveis. Jeg og en kompis skal til rena for förste gang til helga. Lurer på om noen kan gi meg noen tips om hvor jeg bör fiske. Håper det bli fint vär hele uka nå så ikke det er alt for mye vann.
  8. Lurte på om der har sett kajaken på biltema. En liten sitt on topp. Vet ikke hvordan kvaliteten og stabiliteten er men den var billig! 2599 svenske kr
  9. Er det flyfisk? synes den svever så fint i lufta.
  10. 6 stenger, men bare tre brukes. Gloomis glx classic#3, Loop greyline#4, sage FLi #8 brukes
  11. bkgjerdrum

    Superfluer.no

    Den hadde jeg ikke lagt märke til, det var ok priser, men fortsatt billigere i sverige. Klart det er jo noe dyrere frakt da.
  12. bkgjerdrum

    Superfluer.no

    Fy f__n at folk har mage til å selge ei flue for 50kr. sier bare flugor.se om dere skal kjöpe. di selger til norge og.
  13. Jeg pleier å ta förste turen opp til os i österdar´n förste uke i juni og da er det snöfritt, godt og varmt så det burde ikke väre no problem å fiske i elva.
  14. Får ikke ut bildene. En feil har oppståttttttttttttttttt
×
×
  • Opprett ny...