Gå til innhold

Jan Fredrik Lund

Members
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Jan Fredrik Lund vant dagen sist 29. november 2015

Jan Fredrik Lund hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

157 Excellent

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.superfine.no

Nylige profilbesøk

1 035 profilvisninger
  1. Kan ikke bli bedre enn dette her.
  2. Hadde det vært Canon! Veldig bra video Henning, skarpt og fint med godt lys. Flott bindeinstruks og en elegant flue. Ikke meningen å ødelegge salgstråden din. Unnskyld.
  3. En annen krok du bør se på er GRIP, produsert i sør-afrika, veldig god kvalitet. Har fått noen prøver og disse ser meget bra ut, godt mulig jeg har en erstatter til Mustad her altså. Du får tak i GRIP fra www.quillflies.com Edit: endret produksjonsland da jeg var litt rask i første omgang og sa feil.
  4. Regal kommer man ikke utenom, en av de beste stikker man kan få kjøpt i mine øyne. Solid, enkel og godt gjennomtenkt. Utbyttbare deler er ett pluss. Minuset er at ingen i Norge importerer denne lenger og US dollar er skyhøy, noe som sprenger budsjettet ditt.
  5. Enig, lekker liten sak. Ser ut som det er Hends Body Quill, quill på rull.
  6. Du kan sende meg ett dusin! Bra og forklarende video.
  7. Selv er jeg veldig glad i Mustad R50X (mothakeløs ned til str. 18) og R50 helt ned til 22. Lenger ned går jeg aldri, da får det heller være.
  8. Kjedelig når man går tom, jeg følger Lars sitt eksempel og har alltid flere spoler med meg. Har faktisk måtte spurt en ukjent fluefisker en gang, som villig delte med seg. Alternativer var å pakke sammen. Ekstra i baggen!
  9. Jeg tror du har misforstått litt hva jeg har ment å si, for du sier i grunn det samme som meg her bare med andre ord. Godt mulig jeg har forklart meg dårlig også, men dette er nå den løsningen jeg har sett for meg hele tiden. Samme hva slags visningsnavn en har bare man kan gå inn på profilen å se hvem du er. Anonym utav, men ikke for medlemmene. :-)
  10. Ksteinhaug, jeg har lest innlegget ditt om politimannen og uansett hvor mye godvilje jeg legger til, så tviler jeg på at dette er ett problem for tenkt person. De har som regel gode aliaser, lovlige sådan. Å poste med navn her er ikke verre enn å stå oppført i telefonkatalogen. Utfordringen her ligger i at noen bestandig skal se det mulig negative i situasjonen fremfor å fokusere på det positive. Nå sier Kjell Karlsen at de har mennesker med juridisk kompentanse som ser på dette, la det være med da og avvente en faktisk avgjørelse før vi sier noe mer, og det gjelder oss alle. Meg inkludert.
  11. Edvin, ikke vær så bastant i påstandene dine. Det er ikke snakk om personnummer her, kun fullt navn. Noe alle kan be om. Eksperter eller ikke. Liker man ikke at det stilles krav til brukerne, liker man ikke å kunne måtte stå til ansvar for det man sier, liker man ikke åpenhet. Nei vel, finn en annen arena da.
  12. Oppdatert de to første postene slik at bildene er synlige igjen, liten vits med en SBS uten bilder.
  13. Spiller det egentlig noen rolle Claus? Du står vel for det du sier uansett hvor det måtte være?
×
×
  • Opprett ny...