Gå til innhold

Roger Johansen

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Roger Johansen

  1. Hvem er egentlig verst ....et medlem som kverulerer i kaste/line tråder, eller moderator(er) som raljerer og prater negativt om et navngitt medlem i en tråd? Min mening som medlem er vel allerede gitt..
  2. Jeg bruker sportsundertøy, og fleece bibs over. Det er fint og variere med to tykkelser på bibsen, i forhold til årstid og vann temperatur. Jeg har bare hørt positive ting om Aclima sin netting bukse,men har den ikke selv.
  3. Ja dette kunne vert løst med et innlegg Emil. Men nei da, hersketeknikken lever tydeligvis ennå der i gården.
  4. Det der er rett og slett en forkastelig måte og tigge penger på, det og sammenligne dette er direkte skammelig. Det passer bedre og sammenligne seg med Visjon Norge ( tv kanalen ), for de sitter også å " tigger " penger.... Støtt oss, og du blir "frelst". De gjør sikkert noe bra Hooked også, men dette går bare ikke an.
  5. Jeg bruker Letraset Promarker og de fungerer bra. Billige og fåes i veldig mange farger og nyanser, og de selges iallfall hos Staples .
  6. Det blir Soldarini mono i år som i fjor og den var jeg veldig fornøyd med, skal også teste fc i år. Har tidligere brukt Akron fc i mange år, som jeg har vært fornøyd med.
  7. Nå falt det plutselig flere brikker på plass for en annen også, her var det ting som jeg ikke har tenkt på. Dette var virkelig nyttige tips som må prøves. Og det treffet Erik, det gleder jeg meg til allerede, for det blir jeg også gjerne med på
  8. Her er det mange fine nymfer Eirik , hvilken str pleier du og bruke på krok og kulehodene på nymfene dine over her, til langline nymfing ? Bruker du tungsten hoder på de ?
  9. Denne syntes jeg rett og slett er fantastisk bra
  10. Streamstix Pikehunter 9,3#8. Planen er og fiske etter gjedda til våren..
  11. Man må jo se an hvor mye man har mulighet/villig til og betale for ei bukse. Hvis Kinetic har funket for deg, hvorfor ikke prøve og få tak en ny og billig en av samme merke.
  12. Nå kan det sikkert variere fra person til person om hva som er en ok pris. Jeg har kun erfaring med Simms og Guideline og er fornøyd med de begge. Guideline Alta ( forrige modell)er den buksa jeg har brukt litt og er fornøyd med. Den puster bra og så er det glidelås, som jeg likte godt. ca 4000,- tror jeg den kostet. Nyeste modell ca 4200,- tror jeg. Simms G3 Guide er den buksa jeg har brukt mest de siste to åra. Den buksa er det beste jeg har brukt, den puster bra , bra passform og er veldig god og ha på. Men den er ennå dyrere, ca 5500,- 2015 mod tror jeg. Jeg ga 4000,- for min, da det var fjorårets modell den gang. Simms Freestone er uten Gore tex og den koster ca 2999,- ( har aldri prøvd ). Headwaters ca 3800,- det er den billigste mod med Gore tex ( aldri prøvd ). Jeg tror du må opp i ca 3000,- for og få en bra bukse. Det er mange forskjellige merker og velge mellom.
  13. Det er fint at du tar opp disse tingene som flere av oss lurer på Bjørn-Roar. Jeg håper det er noen som kan komme med sine erfaringer rundt dette. Dette er veldig interessante "problemstillinger" for oss som er ferske og har mye og lære om denne/disse spennende teknikken(e).
  14. Jeg ser at Akron er nevnt ang gjennomsiktige spoler. Jeg har brukt Soldarini i sommer som også har gjennomsiktige spoler. Forøvrig et veldig bra materialet. Har uansett med meg ekstra av de mest brukte str.
  15. He he... ganske spesielt og fiske med sko såle.
  16. Det er bra , så ikke det da. Jeg tror faktisk at du er inne på noe der swedeElvis, at vi faktisk er så kåte på kilosen at vi driter i resten. Som jeg skrev tidligere så tror jeg det er mange som ikke enser hvordan ting er. Får fisk, veie, ta bilde og uti me`n uten om at de så vidt har sett på den. Men, det er jo opp til hver enkelt hvordan man vil gjøre det, for de gjør jo ikke noe som bryter reglene. . Jeg skal være såpass ærlig og si at det er ikke sikkert jeg hadde gjort det så veldig annerledes jeg heller, bortsett fra og tittet mer på den hvis jeg hadde vært en annen elv. Det er pga at dette er den elva som jeg og mange med meg har blitt glad i, og fått et forhold til.Det er jo derfor vi reagerer såpass på det som er blitt tatt tatt opp her . Mange har fått et spesielt forhold til a og som vi har gledet oss til og reise opp til igjen , allerede på hjem veien. Men dessverre for min del, ikke nå... Men, det er veldig bra at det er andre som kanskje ikke har det forholdet til elva som også reagerer.
  17. Jeg syntes det er betenkelig at vi sitter og diskuterer det samme i dag som for 10 år siden. I en eller flere ( husker ikke ) av de linkene som er lagt ut ovenfor, diskuteres det jo det samme som nå.. Da har det ikke skjedd så mye i riktig retning for fisken og elva sin del syntes jeg. Det har jo bare blitt ennå verre.... Det er vel bare enkeltes lommebok som har fått det bedre ( ikke noe galt og tjene penger på dette altså ) det er bare måten det er gjort på , og bekostning av , jeg tenker på og ikke noe annet.. .
  18. http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/719-priser-p%C3%A5-fiske-i-norske-vassdrag/page-1?hl=+hemsil%20+2006 PÅ side 12 - innlegg # 229. dette er i 2005. Nederst i det innlegget blir det også nevnt.. " Noe gammel fisk som er avmagret " ( det står riktig nok ikke hann fisk ). eller har sår / mangler må avlives.
  19. På meg virker det som at noen tror problemet blir løst, og andre skal få oss til og tro ( konsulenten ) at problemet blir løst ved og ta ut de slanke fiskene. Så lenge det er så mye fisk og elva fortsatt er næringsfattig og at det skal bli ennå flere fiskere, så forundrer det meg at den / de tror at alle andre skal tro på at problemet er borte. Problemet er jo der like forbanna..
×
×
  • Opprett ny...