Gå til innhold

alearo

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Adobe lightroom syns jeg er genialt. Det er veldig lett for nybegynneren, men har fortsatt mange ting å lære slik at man kan bygge på kunnskapen etterhvert. Man kan redigere og eksportere en hel bildeserie i "slengen". Fom. lightroom 3,mer enn halverte de prisen for å få det ut til "folket", uten å kutte på noe funksjonalitet. Nyeste versjon nå er lightroom 5 og det koster like under 1000,-. Det er i mine øyne et svære oversiktlig program med behagelig grafikk. Anbefales på det varmeste.edit: rotet med nyeste versjon av LR
  2. Bra vi er enig, for sånn som de holder på er ikke holdbart. Gratulerer med dagen
  3. Ser ut som du prøver å gi meg pepper for deres handlinger og uansvarlighet... Jeg sa ikke noe i min post for å "forvare" loopnorge, tvert imot. Jeg sa at det så ut som de hadde inne stanga som ble etterspurt av ts, og opplyste i tillegg om historier jeg har hørt. Derretter når det kom opp at noen syns loop hadde fått elendig service, opplyste jeg at loopnorge og looptackle er to forskjellige ting og at looptackle er nåværende leverandør med all distribusjon og ansvar.
  4. etter som jeg forstår det er loopnorge.no de gamle importørene av loop. de selger unna et stort restlager. looptackle er vel de nye. tror ikke loopnorge.no representerer hvordan loop opererer i Norge nå
  5. alearo

    Mårn !

    Takk takk, og gratulerer til deg og hipp hipp!
  6. loopnorge.no ser ut til å ha 9" #4 til 3400 eller deromkring, men jeg har lest en del varierende erfaringer fra folk som har handlet derfra. noen er veldig fornøyde mens andre får tilsendt prototyper som visstnok er samme produkt (bestiller evotec og får "epic"). i mine øyne er ikke det helt bra, men leste her en plass om noen som hadde kjøpt s1 og var strålende fornøyd.
  7. Må det være Hardy da. Om vekt er en viktig faktor bør du kanskje vurdere Waterworks-Lamson? http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Fluesneller/Waterworks-Lamson/Waterworks-ULA-Purist/Waterworks-ULA-Purist-2-Klasse--4-5-135461-p0000066833 http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Fluesneller/Waterworks-Lamson/Waterworks-ULA-Force-SL/Lamson-Waterworks-ULA-Force-3-SL-Klasse--5-7-135464-p0000066836 http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Fluesneller/Waterworks-Lamson/Waterworks-Vanquish/Lamson-Waterworks-Vanquish-45-LT-Klasse--3-5-135455-p0000066827. 82, 108 og 98 gram.
×
×
  • Opprett ny...