Gå til innhold

Stefan Matuka

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stefan Matuka

  1. Fisket omtrent hurum rundt i dag ikke snev av fisk traff på tre karer som hadde tatt en smolt på sandspollen det var det eneste. Noen som har bra forhold i området eller nedover vestfold?
  2. Er et par uker på jobb i flekkefjord, lurte på om noen kan peke meg i retning sø, plasser eller områder som er i nærheten. Takker
  3. Stefan Matuka

    Fyn

    Lurte på om noen har erfaring fra fyn på denne tiden av året, tenkte å ta en tur om en 14 dagers tid.
  4. Liten etter jobbtur i dag, marrabakke som jeg hadde tur når det mørknet på søndag. Det var blikkstille, speil å strålende sol. Skikkelig skitvær. Hadde et lugg. Stort sett alltid vind i drammen, kanskje jeg prøver igjen utover kveldingen.
  5. Rødtangen i dag, 3 karer som sto i kø når jeg kom. snakket med en av dem de hadde fått en fisk hver. Tusla tilbake tok en pause. På vei hjem til drammen så jeg at isen hadde drevet lenger ut i fjorden. Like før det ble mørkt. Satt på speykutlingen dro 3 kilosfisk på 10kast en glapp. Riksfjord er et geni, kan takke han for mange fisk. Etter en fiskeløs måned har februar startet bra
  6. Helt håpløst i dag gitt, hadde håpet på en bra dag bra forhold i dag tidlig men vinden snudde fort å det ble vanskelig å finne le. Var egentlig levelig i sundet v saueholmen men så ikke fisk. Mye bom i det siste men, snart blir det lysere tider
  7. Treig dag. Fisket så å si alle plasser på vesterøya og en liten tur til natholmen men ikke så mye som et napp. Hurum i morgen.
  8. Mulig at den heter dorade, fersk hver torsdag på meny i drammen. Så du trenger bare fylle tanken
  9. Røkt blåkveite eller lettsaltet uer med gulrotstuing og potedes. Grillet dorado på sommern.
  10. Gilshusodden drammen i dag var det vertfall voldsomt mye vann kanskje en halv meter over normal, vinden var akkurat på grensen drar nok ut på hurumlandet i morgen.
  11. http://www.maritsfluefiske.no/butikken/index1.html http://www.vapenandresen.no/fiskeutstyr/fluebinding/kroker/orretkrok/mustad-r48#&variation=452571
  12. Bra bett i tønsberg området i dag fra lyset kom til det gikk. Fisk på 3 forskjellige plasser og napp på den fjerde. Klympen fikk kjørt seg, blanke og fine fisker, en ganske slank men ellers bra kondisjon.
  13. Rødtangen kl11.30 blank 800g sprek som bare det. Ble litt mye vind så ga meg en time etter. Grønn og hvit jiggy.
  14. Stefan Matuka

    oslofjorden

    Sætre på hurumlandet, 1300-1530ca. litt tidlig men ble en ørret og 2sei. magic head rosa/hvit og seien tok grå frede og jiggy hvit/gul. Hadde nok fått mere om jeg hadde bedre tid bra med driv i vannet.
  15. Lurte på om det er noen som har erfaring med røyefiske i sjøen. Selv har jeg fisket en del på nordkinn og har hatt mest lykke i fjordtarmer med mye sandbunn og rullestenstrand, gjerne nær elveutløp. Fra juni til toppen ca. første uka i juli. Med rosa og røde mysis, loppeimitasjoer og fargerike cdc reker.
×
×
  • Opprett ny...