Gå til innhold

hofstad555

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

659 profilvisninger
  1. hofstad555

    Begna elva!

    Hei. Skal på trollrock i sommer på beitostølen. I den forbindelse må jeg jo se mitt snitt til å prøve begna. Hørt mye bra men aldri vært der. Ser jo på kart at den er laaang. Noen som har noen tips? Kommer kjørende fra beito altså bagn siden. Setter stor pris på svar:)
  2. Bra vannføring nå. Dvs normal. Bra med liv i elva.
  3. Loop evotec mf 9 5# eller Guideline Fario 9 5#? HJELP! Noen som har erfaring fra nevnte stenger?? Setter pris på svar:)
  4. Hei. Skal nå sette opp min 8# enhånds til laksefiske,har snelle 8-11#. Tenker: Backing, Skyteline, Klump, Fortom. Men så lurer jeg fælt om det går bra å kappe skyteklumpene litt? Har klumper i synk 5/6 og 7/8 men disse føler jeg blir for lange? Er det feks mulig å fiske med ren flyt skyteline og deretter bare 2-3 meter med klump i synk 5/6? Vil dette gå? Dette vil jo være en løsning på 2 hånds stanga der jeg sliter MYE med å få løftet synkeklumpen ut av vannet.
  5. Hei. Noen som vet om laks/sø fiske i Flåm er oppe og går igjen? Samt Gudvangen. Er intr i tips om elver i dette området:) Fantastisk natur er minst like viktig som fiske:) Nesten:)
  6. Hei. Har tenkt å ta med fluestanga til Molde i sommer og da kjører jeg forbi vakre Rauma elv. Lurer derfor på om noen har erfaringer fra elva? Laks eller Sjø ørret?
×
×
  • Opprett ny...