Gå til innhold

Magnus Clausen

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Magnus Clausen

  1. Nydelig stang Morten! Har du prøvekasta den? Hvordan er aksjonen?
  2. Winston BIII LS 9 fot #5: Stanga er strøken. Tube og sokk følger med. 4000,- (Frakt inkl.) SOLGT! Winston GVX Select 8 1/2 fot #4: Stanga er strøken. Tube og sokk følger med. 3500,- (Frakt inkl.) Waterworks Lamson Speedster 2: Lite brukt. Neoprene case følger med, snøre på bildet følger ikke med. 2000,- (Frakt inkl.) SOLGT! Sage 4650: Strøken. Neoprene case følger med, snøre på bildet følger ikke med. 3000,- (Frakt inkl.) SOLGT! Henvendelser på PM.
  3. Isopropanol fra apoteket bruker jeg til å tynne epoxyen.
  4. Unsanded blanks er ganske vanlig blant glassfiber-blanks iallefall. Jeg har heller aldri sett at noen har pusset disse ned. Alle Scott sine stenger er jo også unsanded. Så mitt råd er å la blanksen være slik den er.
  5. Jeg kommer til å konvertere til glass dette året (Bygger litt forskjellige glassfiberstenger nå før sesongen starter). Jeg kommer til å bestille meg 406 fly lines til min 4'er (Epic 480) 406flylines.com Disse linene skal vist være spesiallaget for glassfiber-stenger.
  6. Herlig at du tar med oss på denne vandringen. Artig at du tar med litt historikk også!
  7. Tightline productions er noe av det beste jeg har kommet over når det gjelder bindevideoer på nettet.
  8. Flott stang! Bruker du en spesiell tusj når du skriver på klingen? Og legger du på ett lag med epoxy over?
  9. Hei! Epic som blir nevnt her, har nå lansert byggesett i klasse 3, 7,5 fot: http://swiftflyfishing.com/collections/epic-premium-ready-to-wrap-fly-rod-kits/products/376-ready-to-wrap-fly-rod-kit Dette er glassfiberstenger. Epic har stenger i karbon også, men kun i klasse 5 og 6. Med byggesettene til epic får man alt man trenger til å bygge seg en stang; Surretråd, korkhåndtak, snellefeste og diverse lim som trengs. I tillegg til en detaljert og veldig fin "trinn for trinn".
  10. Lykke til med byggingen! Jeg har selv planer om å bygge 3 Epic'er iløpet av vinteren. Kan sikkert legge til bilder og oppdateringer i denne tråden
  11. Hadde vært kjempemessig med byggetråder! Jeg har akkurat startet å bygge en 480 mocha, har også en 376 liggende som jeg starter på etter at jeg er ferdig med 480. I tillegg har jeg en 580 "Amber " på vei. Så jeg kan iallefall bidra en stund fremover i en eventuell byggetråd Magnus
  12. Bestilte den 18, blank og wrap kit. Fikk dette svaret fra de i dag da jeg etterlyste bestillingen: Thanks for your note. Everything is fine. Your order will ship at the beginning of this coming week. Sorry about the wait as we had an unexpected delay with a kit part that wasn't delivered on time. You will get a tracking note when it ships.
  13. Er superfornøyd med min Dryfly. Bedre snelle til den prisen skal man lete lenge etter. Bare så synd den ikke har knarr...
×
×
  • Opprett ny...