Gå til innhold

Espen_Holum

Members
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Heisann Var en lite tur ute i helgen for og prøve lykken på sjøørreten igjen. Og denne gangen lyktes det endelig.ikke store krabaten,men fy f... så deilig det var! Skal prøve og fikse noe bilder.[/url]
  2. Heisann Var en tur ute på Lørdag,i håp om og lure noen sjøørret. Dette var vikelig dagen,og håpet var på topp!Nå har jeg F... meg ikke vært ute og luften den stakkars Sagen min på seks måneder!Hørte du det?SEKS MÅNEDER!Det er klart at håpet var på topp da.Men det er en skam.Sånn kan det gå når man ikke klarer og holde snabben inne i sitt lune hi,det blir barn av sånt!Og da er ikke kjerringene så klare får at gubben skal på fisketur lengre!Huff,Huff.Men nok om det.En liten kompis gjeng pluss gamle fatter`n havnet på et nydelig sted langs Oslofjorden.Det virket som om det var bitte litt for kaldt i vannet til at det ble noe liv i ørreten helt enda.Dette er et idiot-sikkert sted,så om ørreten ikke biter her enda,så veit ikke jeg!Men en ting er helt sikkert,etter de forholdene vi har opplevet nå i det siste,så er det ikke lenge før!!Turen endte med opp med to torsk på 2,5-3 kg.(som jeg ikke gadd å ta bilde av engang)Søren,skulle lagt ved noen andre bilder,men de var vist for store.Noen som har aning på hvordan jeg kan minke dem?Eller hva jeg skal gjøre for og få dem med?
  3. Spente spinnere er ofte veldig bra på kvelden/natta,men prøv gjerne det du har av mørke fluer.Det Fungerer veldig fint.Men la de være "sparsomme"som Rune sier. Er det ingen ting som vaker? Ja,prøv da gjerne en sort streaking-caddis.Særlig på kveldinga. De har fungert før og gjør det gjerne igjen. .png' alt=':lol:'>
  4. Kan det være så forbanna ille med en liten gummi-ring da? Jeg mener at om man leier en båt,har man muligheten til og dorge og alt det der. Men hvem er det som gjør det ifra en belly da? Sikkert 100% av de som bruker flytering i dag er og blir flue-fiskere!Vi har ikke muligheten "året rundt" til og plukke opp det vi har lyst til av fisk i alle mulige størrelser!Vi er bare ute etter det det lille ekstra det gir oss og få en ørret eller to på flua vår!Klart det er deilig at fisken kanskje veier over kiloen,men hvor ofte skjer det i forfold til folk som akktivt går inn for og finne den ved hjelp av båt og wobbler? Fatter ikke hvorfor belly-boat ikke kan være lov der man har lyst til og fiske! :twisted:
  5. I dag får kjerring,unger og jobb klare seg selv! Se det været PERFEKT!
  6. Noen som har erfaring med Svartoren? Var en liten tur her på Søndag og det vaket bra.Så også ut som det var brukbar str. på fisken. Noen som har fått noe her?
  7. Takk Her burde jeg finne noe som passer for meg!
  8. Hei Sitter og tenker på valg av bellyboat! Nesten sikker på at temaet er tatt opp før,men prøver meg allikevel. Håper det er noen der ute som har "god`bellyn",og som kan hjelpe meg med gode tips.(priser,lev,o.s.v.) Takk E.H.
  9. Hmmm Sitter med en merkelig følelse av at E.Vulgata skal dukke opp i de større vannene neste uke.Kanskje Torsdag/fredag.Aner ikke hvorfor jeg tror dette.Arrester meg gjerne,men har en liten følelse.
  10. Ja,det kjønner jeg godt!(Thomas) Her var det pent!
  11. Får endre litt på det jeg skrev tidligere.Ble litt tynt! Jeg har omtrent vokst opp med fiske-stanga i hånda.Begynte først med mark-fiske.Havnet så over på haspel etterhvert.Arvet min føste flue-stang i en alder av 10-12 år.Jeg prøvde meg litt fram med denne i noen år,men fant ut at den passet bedre på hylla.Fisket da heller aktivt med haspel i mange år.Når fylte 17 år,fant jeg ut at flue kanskje ikke var så dumt like vell.Nå er jeg 23.Men det er først de siste 3-4 årene at ting har tatt helt av.Klarer nesten ikke styre meg!
  12. Jeg bruker selv en Sage slt 9" fire delt #5 Og som "sage26" sier,dette er og blir en nydelig stang......
×
×
  • Opprett ny...