Gå til innhold

Dorfenator

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dorfenator

  1. Takk for tips! Må nok ut en tur lørdag eller søndag. Får finkjemme alle bukter/odder/sund/skjær/holmer som er ikke er for vanskelig å komme seg til med offentlig transport fra oslo sentrum. Prøver dere å prioritere fralandsvind nå som vannet er iskaldt?
  2. Kult å se at folk får fisk! Nå er jeg ganske så fersk i fluefiske game, men sliter med å finne fisk nå på vintern. Hva er det dere ser etter av plasser og forhold?
  3. Dorfenator

    oslofjorden

    noen som vet om det er isfritt rundt nakkholmen i oslofjorden eller andre steder rundt sentrum? Må ut med flua til helgen, alt for lenge siden!
  4. Dere bruker såpass på vadere altså. Hatt kinetic 02 i noen år nå (den som er blitt ødelagt) og har funket helt fint. Ubehagelig passform har den, men til 799kr er det ikke så farlig. Takk for svar folkens!
  5. Må til innkjøp av nye vaderbukser. Hva anbefaler dere til en ok pris, og hva er hoved forskjellen mellom pustende og neopren bukser? Fisker nesten bare i sjøen. Takker og bukker
  6. Takker VV og Tom. Trene selv helt frem til mai gir nok litt for mye tid for vranglære og dårlige vaner. Ser litt på Holmendammen, høres jo ikke dumt ut! Noen som har erfaring med Myhre kaste kurs i Vestby? Virker veldig ordentlig, bare en smule langt med tog.
  7. Hei, helt ny til forumet så beklager om denne tråden allerede finnes et sted. Etter å ha fisket med sluk i noen år, syns jeg det var på tide å avansere til fluefiske. Kjøpte stang og snelle (og sene) for en drøy uke siden, og til nå bare prøvd meg på egen hånd med mye hjelp av youtube og div. forum og artikler. Det går fremover, føler jo jeg får til noe i det minste, men et aldri så lite kurs hadde vel vært å foretrekke. Er bosatt i Bærum (Lysaker) og er bil-løs. Nordisk fiske arrangerte ikke kurs før til våren. Noen som vet om noe kurs i nærheten? eventuelt lyst til å være med å fiske en dag (og fortelle meg hva jeg gjør feil ) grunn kurs i enhånds. (fisker nesten utelukkende sjøørrett om det har noe å si) Takker og bukker for alle svar
×
×
  • Opprett ny...