Gå til innhold

gurw

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

gurw vant dagen sist 13. mai 2021

gurw hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

788 profilvisninger
  1. I følge skittfiske er det slik denne stikka er. Jeg fikk kreditert kjøpesummen og har bestilt ei stonfo transformer i stedet. Håper den slår til.
  2. gurw

    Valg av stikke

    Vurderer ny stikke og valget står mellom disse to i første omgang, men hvis noen har andre hete kandidater i samme klasse tar jeg gjerne imot tips! valget står mellom regal revolution og marc petitjean swiss vise master. Det gjør jo ikke noe om jeg finner ei veldig god ei som koster mindre da… har bundet på ei peak-stikke nå, men den løsnet i festet i den vannrette aksen og det er bare sånn det er fikk jeg beskjed om. Binder tørrfluer og nymfer i str 10-16
  3. Jeg har reklamert. Håper det er en kvikk fix. Liker stikka veldig godt😊
  4. Hei. Kjøpte ei peak bindestikke for noen uker siden. Har bundet bare 10-15 fluer med den og den har stått i ro på arbeidsbordet siden jeg fikk den. Da jeg skulle binde ei flue nå kjente jeg at det var slakke mellom staget som går vannrett og den delen som holder krok-kjeften. Dette har vært helt fast og fint til nå. Ser ikke noen måte å stramme det på. Er det noen som har vært med på noe lignende? Skal det være slik?
  5. Hvilken nettbutikk ansees for å være den beste for fluebinding/fiske?
  6. Ok. Tenker at netthandelen uansett tar mye av salget. Det er noen år siden jeg holdt på sist, og har kommet godt i gang igjen. Mangler noe standardutstyr til binding (stikke, god saks og basic hackle). Det er kanskje like greit å kjøpe på nett?
  7. Da ser det ut som spørsmålet står åpent :-)
  8. Hei. Finnes det noen gode spesialbutikker for fluefiske og fluebinding i Trondheim?
  9. Etter litt mer søking, fant jeg den på nett likevel. Ble litt lurt av at logoen også var en bokstav... http://www.seeberg.no/index.php/sneller/fluesneller?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=1639&category_id=672 Det ser ut som at prisen er den samme iallefall. Er dette ei god snelle?
  10. Jeg har sett på en snelle til 1390,- som heter "stream". Jeg finner den ikke når jeg søker på nettet, men den virker bra. Det er en strospolesnelle med brems, og den har ikke lyd (Det er ikke noe jeg må ha...). Er litt skeptisk når jeg ikke finner den online, men har mer lyst til å støtte de små spesialbutikkene lokalt enn å kjøpe på nett. Er det noen som vet hva det kan være og om det er et greit kjøp?
  11. Her er det mye å ta tak i. Tusen takk for alle innspill. :-)
  12. Glemte å skrive hva jeg tenker i forhold til pris. 1500,- tenker jeg som en liten grense på snellen. Snøret har jeg ikke noe begrep om pris på :-)
  13. Hei. Jeg har fisket en del flue før, men fikk en naturlig pause etter at barna kom til verden (ca 13 år lang pause...). Nå er barna blitt større, og min interesse har begynt å ulme igjen. I helgen fikk jeg en fjellørret på ca halvkiloen, og da var det meste egentlig gjort. Jeg har en ganske god stang (hardy et eller annet), men mangler god snelle. Snøret er sikkert utslitt, uten at jeg vet hva som kjennetegner et utslitt snøre. Det er iallefall ca 15 år gammelt. Er det noen som har anbefalinger? Jeg bruker enhåndsstang til ørret opp til ca kiloen i snøreklasse 5-6. Jeg så på en snelle som ble anbefalt her (Daniellson dryfly eller noe), men den manglet lyd og brems. Tror jeg har lyst på begge deler, men er åpen for alt som heter gode idéer og forslag. Håper noen kan hjelpe meg.
×
×
  • Opprett ny...