Gå til innhold

larsog

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral
  1. Er dessverre ikke noe nytt legemidler og kjemikalier har bivirkninger som man først ser når det nesten er for sent. Vi har vel mye av den s amme problematikken på land ved bruk av diverse sprøytemidler som også treffer litt videre enn ønsket. Lærer man, neida man lanserer bare noe nytt som tar knekken på noe annet.
  2. Får ikke galleriet til å virke. Serverfeil ved forsøk på opplastning, reduserte bildet til 800x600 også uten at det hjalp. Så jeg trenger en bruksanvisning eller gallerireperasjon.
  3. larsog

    Legge inn bilder

    Prøver å laste opp bilder til galleriet, men får bare feilmelding. Har kommet så langt at jeg har fått laget et album, men der stopper det. Ser at 200MB er maks filstørrelse så da skulle vel et lite bilde på 3,5MB kunne la seg gjøre å få på plass.
  4. Et LEGRIA HF R506 videokamera kombinert med en Zoom H1 Håndholdt lydopptager skulle gi et brukbart oppsett for lyd/bilde til en overkommelig pris. Om man legger rundt en plastpose eller et tilpasset trekk så burde det tåle litt regn også.
  5. larsog

    Jomfruturen.

    Søndagen startet noe nølende med pakking av nødvendig og unødvndig utstyr til fisketuren. Kamera , obektiver og batterier ble også møysommelig pakket ned for å kunne dokumentere både kos og storfisk. Med godt humør og youtube filmene om noe som kaltes spey kasteteknikk friskt i minnet bar det gjennom skogen på vei til fiskevannet i fjellheimen. Hadde ikke kommet særlig langt før stanga fikk den uvanen at den skulle huke se fast i annenhver busk i nærheten av stien. Vel fremme etter en solid rusletur kunne jeg se fisken vake på forskjellige plasser rundt vannet, og optimismen nådde nye høyder. Sekken ble slengt på bakken, kamera ble pakket ut men ble raskt pakket ned igjen da begge batteriene var tomme for næring. Stang og snelle ble montert sammen før en nusselig flue ble hentet frem fra boksen med det rare i sammen med knuteboken. Etter at flua var festet til sena ble den druknet etter alle kunstens regler i en flaske med impregnering før den ble kastet til skogs i det første forsøket på å nå ørreten ute på vannet. Da fluen omsider begynte å finne retningen var det fluesnøret sin tur å tulle seg inn i faunaen ved vannkanten. Gikk nok sikkert en times tid og utallige forsøk før fiske på røy med fordel var byttet ut med røye og ørret som jeg hadde kort for. Så var det tid for lunsj og når fiskelykken uteble så var det godt at man hadde med en pakke "Real turmat" og kokekaffi så man ikke ble uten mat denne søndagen på fjellet. Etter maten ble flua sendt bortover vannet utallige ganger med samme triste resultat for fangstdagboka. Det ble etterhvert duskregn så utstyret ble pakket sammen og jeg vendte nesen tilbake mot sivilisasjonen. Det blit sikkert en tur innom biltema eller ei lignende sjappe for invistering i nye fluer før neste tur, for det er ikke noe galt med mannen det er fluene som er problemet.
×
×
  • Opprett ny...