Gå til innhold

Jan Skundberg

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Jan Skundberg

  1. Hei jeg har en slik litt gammel en, hvis du er interessert
  2. Ønsker å kjøpe pent brukt Renzetti Presentation 4000 (høyrehånds). Jan Skundberg
  3. Ønsker meg altså en renzetti i bytte. Kan vurdere salg.
  4. Annet enn fargen - er det noen forskjell mellom disse to? På bildene i nettbutikker ser det ut som om det er litt forskjell på «stem», men ser ikke andre store forskjeller.
  5. Jeg får ikke logget på forumet med tapatalk. Jeg får en lang feilmelding når jeg prøver. Konfigurasjonsfeil eller det det ikke ment å fungere lenger? jan
  6. Tittelen sier vel mye Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Godt nyttår Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Tittelen sier vel det meste? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Hehe... en kilo burde holde en stund, ja. Lagde du synkesøle med den? Og i såfall - var det verdt bryet?
  10. Det er visst etter hvert ganske vanskelig å få tak i. Les mer og kjøp på http://www.fishingwithstyle.co.uk/fullersearth.htm Det blandes med oppvaskmiddel og glyserin til det som visstnok skal være et veldig bra og tradisjonelt synkemiddel (fuller's mud).
  11. Fuller's earth. Det begynte med en irritasjon over at boksen min med Orvis mud tørket ut hele tiden. Til slutt ble jeg så irritert at jeg tenkte at dette skal jeg klare å lage bedre selv. Så får vi se da.
  12. Sweet! Frisk pris, men allikevel
  13. Har hatt min omnifuel i 20 år. Fungert upåklagelig både med gass og bensin. Det eneste jeg ikke liker med den er at den bråker ganske mye. Tips: kjøp et rep-sett (med ekstra pakninger ol) og ha i posen.
  14. Sant, men det kan jo komme en voksen...
  15. I svarte at jeg ikke kan lære. Jeg trodde forbudet gjaldt trondheimsfjorden og ikke kysten utafor hvor svigerfar har sommerhus og jeg har lurt med meg familien. Kanskje like greit å bli ferien ut i Trondheim sammen med svigers med fluebinding og kastetrening i hagen.
  16. Tja. Har en 4-er som blir lite brukt. I så fall bare stanga. Fremdeles interessert?
  17. Hareline microfine får jeg ikke noe skikk på. Etter at jeg begynte å følge rådet til Kelly Galloup om å ta så lite dubbing om gangen at klumpen daler isteden for å falle så dubber flyrite strålende også på mindre fluer.
  18. Her er jeg lavest mulig på treet, men i motsetning til kniver ol er kopp et rent funksjonelt spørsmål for meg.
  19. Sweet, Pål. Det var merkbart enklere å dubbe presist med flyrite og danville. Jeg syns ofte ikke det er så nøye, men dubbingmaurene blir ikke fine hvis ikke dette sitter.
  20. :-) Litt blanding. Mørkebrun er flyrite #28. Svart er hareline microfine. Oransj er seeland microfine. Tråden er utc 70 og 140 på 14-kroken. Jeg syns det er vanskelig å få til hjortehår med 70 når bunten blir litt større.
  21. Ant acid. Grei måte å finne ut at jeg trenger mer trening med dubbing.
  22. Her er neste flue ut. Butch caddis. I stedet for å klippe av hårene etter hårvingen strykes de bakover og danner en ... overvinge? De skal ifølge Galloup til å dras under vann og så poppe opp igjen. Denne må jeg innrømme jeg har tro på til vårfluene.
×
×
  • Opprett ny...