Gå til innhold

Håvard Holm Andersen

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

694 profilvisninger
  1. Jeg har hadd ganske lenge lyst til å begynne med lengde-kasting.. Syns det er utfordrende og artig. Og kanskje begynne med å konkurrere osv.. Men idag, så har jeg ingen #6 eller #7, som de fleste bruker bl.a til SA Mastery Expert Distance Orange for den er godkjent til casting av ICSF... Men som en nybegynner innen dette så har jeg ikke peiling, men jeg har tatt en liten re-search om hvilken stenger noen bruker til dette. - Orvis Hydros/Helios - Scott S4S/X2s/S4S - Sage TCR/Xi3/TCX - Streamstix T5 - Zpey Competition Kilde: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/16602-stang-til-5-cup/(Det er fra 2012!) Det er sikkert flere av dere som enda bruker disse stenge idag, men hvorfor og hvilken aksjon har stanga? Er det andre stenger dere vil anbefale til casting??? Tusen takk på forhånd!
  2. Ja, det ga menig! Vurderer å kjøpe en Blueline, men det er spørs om økonomien tillater det.. Men tusen takk for svar!
  3. Så du mener at Blueline er dårligere GL RS? Etter min menig så er RS en pinne stiv stang som jeg aldri kommer til å kjøpe... Takk for svar!
  4. Bilder og info. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=64819476 SOLGT.
  5. Jeg har eier en GL Fario #4, utrolig lett å veldig artig å kjøre fisk på! Og etter mine erfaringer så er Fario'en en ''presentasjons'' stang, det sier kanskje i seg selv(Fario). Men Fario er ikke noe du gir alt du har fordi (synes jeg) at den er veldig lett å ''overbelaste''. tuppen av stanga kolapse. Men hvis du klare å ha gjevne beveglser så kan du kaste ganske lang! Så fario #4, trur ikke du vil angre på at du kjøpte den. Men fario CRS ska vist være litt kraftigere, den kan du ha litt kraftigere bevegelser,altså, ikke så lett å ''overbelaste''. Har prøvd Ephemeria #5, litt, og iværtfall med det oppsettet jeg prøvde så var det en ''spagetti''... Veldig dyp og lite kontakt med sena. Men den tåler litt trøkk, du kan kaste ganske langt med den hvis gir litt! Men, prøvde ikke den så veldig mye, ville heller kaste med min fario #4 som er mer en ''kose stang''- Det er MINE meninger...
  6. Fattig student fra sportfiske-landslinja træng annet utstyr enn Guideline! ^^ http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=64819476 SOLGT.
  7. Loop bleline #6 er det noe til å kaste overhode med eller er det en ''zpey''stang? Takk for all svar!
  8. Det jeg lurer på om soft-hackelet Metz hen neck cream er om den er hvit i det hele tatt, og ikke gul-hvit eller noe... Er det noen hær inne som har en sånn nakke å kan si meg det?
  9. Har kjøpt meg to nye fluesneller en Vision tank klasse #7/9 og en Lamson waterworks velocity klasse #4-6. Stor fornøyd med begge snellene! Vision snella skal jeg på den nye Across 10'' klasse 7/8 å velocity har jeg på min nye GL fario 9'' #4 Men jeg bestilte litt fluebindings matrialler til lakse-fluer igår, blant annet ''Tanuki'' fra skittfiske. Søkte litt etter på google å fant ut at det er Mårhund fra japan. Noen som har prøvd det å hva syns dere om det materialet, er det hvert 109 kr fra skittfiske?
×
×
  • Opprett ny...